Energetische healing van Robert Rasmusson

Energetische healing is zo oud als de mensheid zelf. Het is de eerste energetische methode, naast kruidengeneeskunde, die mensen gebruikten om elkaar te genezen. We kennen het fenomeen allemaal, je valt valt op je knieën en je legt meteen je handen erop. Dit doe je ook als een iemand hoofdpijn heeft, even de handen erop en vaak gaat de pijn snel over. Zonder dat je het weet stuur je energie. Dit is de meest simpele vorm van Healing. Simpel ja, maar zeer effectief.

En dat is nou precies wat Robert Rasmusson wilde bereiken met zijn RegenesisHealing behandelmethode. Simpel, doeltreffend en door iedereen te leren. Is het echt zo simpel? Ja en nee. Het is door iedereen te leren en te gebruiken, maar wat er in werkelijkheid gebeurt bij Energetische Healing is een zeer complex en door mensen bijna niet te begrijpen proces in het menselijk lichaam en brein. Maar daarover later meer.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-8c68ce79bf6dd6e72bebd7bbd06558ff' }}
{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-43e9d03d34761587902223c737fc3be3' }}

Energetische Healing is een krachtige manier om pijnen en emoties te transformeren.

Emoties die je sinds je geboorte hebt opgeslagen hopen zich op en dit kan spanningen en blokkades veroorzaken. Regenesis Healing zet deze energie weer in beweging en helpt negatieve energie je lichaam te verlaten. Dit is waarom bij energetische healing los wordt gemaakt wat vast zit. Wat verhard is verzacht en wat weg mag gaat weg. Zo komen lang opgeslagen en diepliggende emotionele blokkades los. Een energetische healing methode zoals Regenesis helpt voelbare emoties in veiligheid toe te staan om op die manier je (oude) emoties te verwerken. Door Regenesis healing zullen spanningen en moeidheid verdwijnen. Zo word je bevrijd van wat zwaar en angstig voelt. Dat is het bijzondere van Energetische Healing therapie van Regenesis.

Wat maakt Regenesis Healing zo bijzonder?

Regenesis Healing dient als basis voor veel andere energetische healing methoden. Het is de oermethode die nog steeds niet is te overtreffen. Gewoon zoals hij in de oudheid en aangepast voor deze tijd door honderdduizenden mensen wereldwijd wordt gebruikt. Veel methoden zijn afgeleid van Regenesis, er is een sausje overheen gelegd om het interessanter te doen lijken. maar uiteindelijk komt blijkt deze oermethode het meest effectief.

Een Regenesis therapeut werkt direct op parasympathische zenuwstelsel door zenuwknopen die ermee in verbinding staan te beïnvloeden. Dit is het deel van het autonome zenuwstelsel dat de organen en emoties zodanig beïnvloedt dat het lichaam in een toestand van rust en herstel kan komen.

Het autonome zenuwstelsel bestaat uit je sympathische zenuwstelsel en je parasympathische zenuwstelsel. Kort gezegd regelt het parasympatische zenuwstelsel alles wat met ontspanning te maken heeft en het sympathische zenuwstelsel alles wat met inspanning te maken heeft.Je kunt deze twee onderdelen dus zien als het gaspedaal en het rempedaal van je lichaam.

Gewoon een doeltreffende en onderbouwde methode zonder poespas.

Regenesis Healing werkt altijd, je hoeft geen inwijdingen te doen zoals bij Reiki. Je hypnotiseert of beïnvloed mensen niet zoals bij Touch of Matrix. Je gaat naar de oorzaak van de pijn, zowel mentaal als fysiek. Regenesis Healing is een van de weinige, zo niet enige methode die volledige ruimte geeft aan het genezingsproces zonder beinvloeding van buitenaf. Dit is de kracht van Regenesis waardoor het resultaat blijvend is.

We kunnen duizenden voorbeelden geven wat de bijzondere effecten zijn van Regenesis Healing, hieronder een paar reacties van cursisten die nu therapeut zijn.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-826e6336c706cd5854c0ade0b6799198' }}

Hanneke Schippers

Regenesis therapeut

Website: www.helendeweldaad.nl

Regenesis is de krachtigste vorm van energyhealing die ik ken. Het is een bijzonder krachtig principe dat het proces van zelf- genezend en corrigerend vermogen van het lichaam op gang brengt. Dit is toe te passen op veel lichamelijke en psychische klachten.

Gewoonweg fantastisch

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-4850a830df7eaf437e6f1862cde999c2' }}

Karin Randolph

Regenesis Therapeut en trainer

Website: www.karin-randolph.nl

Regenesis is een prachtige aanvulling op de reguliere geneeskunde. Omdat het de effectiviteit van bestaande behandelingen versterkt kan het prima ingezet worden naast de allopathie maar ook naast andere alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie, acupunctuur, acupressuur, Shiatsu, Reiki, healing, Bach, transformatie of andere emotionele, spirituele en energetische therapieën

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-b8232a60446777949ad9829fc73488b7' }}

Maud Nagel

Regenesis Therapeut

Website: www.maudnagel.nl

Ik was al heel lang op zoek naar een methode om met mijn heldervoelendheid iets te kunnen doen. Ik was al tegen aardig wat zweverige methodes aangelopen waar ik me niet prettig bij voelde. Regenesis is een liefdevolle en prachtige manier van werken, ik word er erg gelukkig van! In de tijd dat ik nu met Regenesis bezig ben, heb ik mijn draai gevonden.

Workshop en opleiding voor ieders budget

Basis workshop
Regenesis-Touch

345,-

2 DAGEN / WEEKEND

Incl. Lunch, thee, koffie, etc.

Incl. syllabus en meditatie CD

Regenesis Healing
jaaropleiding

2190,-

4 WORKSHOPS VAN 3 DAGEN

Incl. Lunch, thee, koffie, etc.

Incl. werkboeken Basic + Advanced