Blue Dot Energy Meditatie

Blue Dot Energy Meditatie SNEL EFFECTIEF EN HEEL KRACHTIG (15 minuten)

Jeannette Noordeloos, Master trainer Regenesis-Healing

Door Jeannette Noordeloos,
Advanced Master trainer Regenesis Healing

De Blue Dot Energy is een unieke manier om snel weer in balans te komen. Het bijzondere ervan is dat het je slechts 15 minuten per dag kost. Robert Rasmusson was zich ervan bewust dat het voor bijna iedereen onmogelijk is 45 minuten of meer per dag een meditatie te doen. Daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat korte meditaties veel effectiever zijn, zeker als je ze elke dag trouw doet. Gewoon even tijd voor jezelf maken. 

Nog even een TIP. Doe de Blue Dot Energy bij voorbaat in de morgen. Hij is zo krachtig, dat als je de meditatie ’s avonds doet, je vaak van de energie niet kunt slapen.

De Blue Dot Energy voor behandelaars

Robert heeft ons geleerd dat Heling ontspannen en fijn moet zijn zonder je in te spannen om meditatie, visualisatie of ademhalingen oefeningen te doen. Heling ervaren wij bij Regenesis als iets heel bijzonders en rustgevend omdat we het proces gewoon zijn gang kunnen laten gaan. 
Het enige wat wij als behandelaars dagelijks doen is een eenmalige korte meditatie voordat onze klanten komen. In 15 minuten krijgen creëren we zoveel Blue Dot Energy dat we daar de hele dag gebruik van kunnen maken. En onze cliënten varen er wel bij.

Op deze pagina vind je twee Blue Dot Energy meditaties

Een lange meditatie van ca. 55 minuten waarmee je start en daarna als je tijd hebt 1 x per twee weken of 1 x per maand kunt doen.
Een korte meditatie van ca. 15 minuten die je dagelijks kunt doen.
(Klik hier als je meer over de Blue Dot Energy wilt lezen)

Hoe kan je de Blue Dot Energy het beste toepassen om je immuunsysteem en je energie te verhogen.

De Blue Dot Energy is de krachtigste energie die er is om gezondheid, vertrouwen en positiviteit weer in balans te brengen. Daarvoor gebruik je de korte meditatie.
Maar voordat je met de korte meditatie begint is het belangrijk  1x of 2x de lange meditatie te doen van 55 minuten om te begrijpen hoe de Blue Dot Energie werkt.
1. Begin met de lange versie van de Blue Dot Energie (55 minuten)
Deze meditatie legt je in detail uit hoe de Blue Dot Energy werkt en wat je moet doen. Zo leer je hoe de Blue Dot Energie werkt.
2. De volgende dag kan je dan de korte meditatie doen die op een veel snellere manier alle aspecten van de Blue Dot Energie behandeld.
Mocht je jezelf nog niet helemaal vertrouwd voelen met alle details dan doe je de lange meditatie gewoon nog een keer.

Downloads Blue Dot Energy meditatie

Blue Dot Energy meditatie kort (15 min)

Je kunt hier het audiobestand beluisteren.

Klik op onderstaande button om het audiobestand te downloaden

Er verschijnt een scherm met een afspeelbutton, rechts naast het luidsprekertje staan 3 punten, klik hierop om het bestand te downloaden.

Blue Dot Energy meditatie lang (55 min)

Je kunt hier het audiobestand beluisteren.

Klik op onderstaande button om het audiobestand te downloaden

Er verschijnt een scherm met een afspeelbutton, rechts naast het luidsprekertje staan 3 punten, klik hierop om het bestand te downloaden.

Copyrights: Alle teksten, beeldmateriaal, handelsmerken, handelsnamen, logo´s, muziek, geluid (“Content”), evenals de opmaak en dergelijke in dit manual/methode/workshop, is het eigendom of staat onder licentie van Gerdo Schepel en/of Regenesis-Europe. Dergelijke Content is beschermd door het handelsrecht, auteursrecht, merkenrecht en verschillende andere intellectuele eigendomsrechten en wetten inzake oneerlijke mededinging.

Tenzij andere overeenkomsten van toepassing zijn op bepaalde content (bijv. overeenkomsten inzake licentie enz. verleent Gerdo Schepel en/of Regenesis-Europe je hierbij beperkte toestemming voor het gebruik van content die onderhevig zijn aan deze voorwaarden, zolang het gebruik van dergelijke content uitsluitend voor persoonlijk, niet commercieel, informatief gebruik bedoelt is. Uitgebreide copyright en handelsnaam informatie is te vinden op deze website.