REGENESIS-TOUCH IS EEN ZEER EFFECTIEVE EN EENVOUDIG TE LEREN BEHANDELMETHODE

In Regenesis-Touch worden de oorspronkelijke principes gebruikt die Robert Rasmusson zo’n bijzondere healer maakte zoals de Blue Do Energy, de Extended Energy, enzovoorts.

REGENESIS-TOUCH EN DE METHODE VAN RICHARD GORDON (Quantum-Touch)

Robert Rasmusson liet op een podium zien wat hij met Regenesis kon doen. Dat zag er zeer indrukwekkend uit, mensen zakten door hun knieën, kwamen in beweging, draaiden van links naar rechts enz. Richard Gordon zag dit en wat zo geïmponeerd dat hij besloot een kopie hier van te maken voor zijn eigen te ontwikkelen workshop.

Deze demonstraties van Robert Rasmusson waren geen behandelingen, ze waren alleen om te laten zien wat je er mee kon. Dus zeker niet als behandelmethode, daar is meer voor nodig. Robert kon op deze manier wel belangstelling wekken voor zijn workshops.

Richard Gordon kon en mocht de Blue Dot Energy niet kopiëren want die was gepatenteerd dus bedacht hij een ademhalingsmethode die de energie kon laten gaan stromen maar die erg intensief is en veel mensen als hinderlijk ervaren. Quantum-Touch is door Richard Gordon ontwikkeld als een methode voor kleine problemen bij kinderen, familie en vrienden. Eerlijk gezegd heeft hij dat nooit ontkend, maar als je werkelijk wilt helen op een diep niveau met een langdurige werking dan is Regenesis-Touch met de Blue Dot Energy de enige methode. REGENEREREN VAN ZIEKE CELLEN NAAR GEZONDE CELLEN DOOR DE CELBIOLOGIE IS EEN ESSENTIEEL VOOR EEN DIEPGAANDE EN BLIJVENDE HELING. Regenesis-Touch is diepgaand en krachtig maar ook heel subtiel wat van belang is voor de behandeling van emotionele en psychische problemen. Toch is het nog steeds eenvoudig en door iedereen te leren.

TOUCH OF MATRIX (Günther de Jong)

Ook Touch of Matrix is een gebruikte methodiek van Regenesis net als Quantum-Touch. Günther de Jong is jarenlang Quantum-Touch trainer geweest en zo zie je maar weer dat ook hij een kopie maakt van bestaande methodieken. Zijn belangrijkste item is bewegen, in beweging komen en dat is wat hij geleerd heeft van Quantum-Touch en Quantum-Touch heeft het weer overgenomen van Regenesis. Hij verkondigd niets nieuws, het is Quantum-Touch met een ander sausje er over heen.
Touch of Matrix is is een snelle methode (net Quantum-Touch) die op korte termijn resultaten geeft. Ook hier geen heling op celniveau door de Blue Dot Energy.
Het grootste verschil tussen Touch of Matrix en Regenesis is dat Regenesis de onmisbare Blue Dot Energy ook gebruikt voor zelfheling. Bij Touch of Matrix heb je altijd een behandelaar nodig en dat maakt je afhankelijk en dat is precies wat Robert Rasmusson nooit wilde. Genezing komt uit jezelf, de behandelaar is slechts een startmoment.

REGENESIS-TOUCH EN REIKI

In tegenstelling tot Reiki maakt Regenesis-Touch gebruik van de aangeboren levenskracht energie én de nog belangrijke Blue Dot energy en heeft geen symbolen of inwijdingen nodig.  Je leert bij Regenesis-Touch de Blue Dot Energy in jezelf te ondekken en te gebruiken waardoor je je krachtig kunt focussen en je levenskrachtenergie en de energie vanuit je cellen kunt vergroten of regenereren. Dat vergroot en versterkt je helende frequentie. Regenesis-Touch is dus niet hetzelfde als Reiki, de resultaten met Regenesis-Touch zijn volgens behandelaars diepgaander en leggen eerder de oorzaak van het probleem bloot. Dan kan je in beweging komen om te herstellen en in balans te komen.

REGENESIS-TOUCH EN CRANIO-SACRAAL THERAPIE

Bij de CST techniek ga je als behandelaar naar de plek waar je voelt dat energie niet goed doorstroomt, of waar je voelt of weet dat het bindweefsel niet soepel is. Met je energie probeer je de doorstroming te verbeteren of de stijfheid op te lossen. Als je beweging voelt ontstaan (en dit is wezenlijk anders dan met Regenesis-Touch) ga je mee met de beweging, maar als de beweging weer terug wil gaan hou je dat met je intentie tegen en wacht je tot de beweging weer verder gaat. Je blijft proberen de beweging (van het bindweefsel) ruimer en soepeler te maken. Bij Regenesis-Touch gebeurt de beweging eigenlijk helemaal vanzelf.

REGENESIS-TOUCH EN FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Bijvoorbeeld: te gespannen spieren, peesontstekingen, bandpijn en artrose. Een fysiotherapeut zal met behulp van oefeningen, massagetechnieken en electrische prikkels de doorbloeding weer proberen te stimuleren.
Met een Regenesis-Touch behandeling stimuleer je de groei van de cellen, herschik je de botten en hef je de energie blokkade op die het probleem veroorzaakt. Moelijke problemen zoals hernia en ernstige rugklachten (slijtage) kunnen met Regenesis-Touch vaak sneller worden opgelost.

REGENESIS-TOUCH IN DE OPERATIEKAMER

Regenesis-Healing kan heel goed worden gebruikt als een aanvulling bij patiënten die een operatie moeten ondergaan of hebben ondergaan. Het helpt vooral als pijnverlichting en maakt de patiënt rustiger. Ook het genezingsproces versnelt aanzienlijk.

VERSCHIL MET ANDERE METHODEN

De Basis methode van Robert Rasmusson heet in Europa Regenesis-Touch, Regenesis Healing therapie is de professionele Healing methode van Robert Rasmusson. De Quantum-Academy is het enige gecertificeerde opleidings instituut van de Regenesis Healing methoden in Nederland. Regenesis-Europe is de enig licentiehouder voor Europa en is ook houder van de copyrights van Regenesis Healing en zijn methodieken. De Blue Dot Energy® en Regenesis® zijn beschermde merken. Copyrights 2008-2009-2010-2014