HET ENERGIE MEDICIJN VAN DE TOEKOMST

...en iedereen kan het leren 

We wonen nog steeds zelfstandig en omdat we dat willen blijven doen zijn we op advies van onze zoon een cursus Regenesis Touch gaan volgen. Sinds we Regenesis hebben geleerd gebruiken we geen medicijnen meer. We behandelen elkaar zeker twee keer per week en voelen ons steeds jonger worden. We genieten volop van het leven. Het is ongelooflijk wat een cursus van twee dagen bij ons teweeg heeft gebracht. We zijn jullie ontzettend dankbaar.
Jan en Marie van Dongen

INDRUKWEKKEND BEWIJS VAN HET ZELFREPAREREND LICHAAM

Door gebruik te maken van het celgeheugen en het regenerend vermogen van het lichaam kan in principe iedere ziekte overwonnen worden, de meeste mensen zijn echter vergeten hoe dat moet. In verschillende publicaties en wetenschappelijke media wordt meer en meer de aandacht gevestigd op het vermogen dat cellen in staat zijn alles te repareren. Robert Rasmusson wist dit allang en terwijl wetenschappers nu zoeken naar het antwoord wist Robert dat iedereen dit met de Blue Dot Energy kan.

Een van de meest indrukwekkende uitzendigen op televisie is van het programma Labyrint waarin de theorie en praktijk de  kracht van de helende energie wordt bevestigd in de uitzending “het zelfreparerend lichaam” De methode van Regenesis komt vrijwel overeen.

Klik op foto voor video

TOEPASSINGSGEBIEDEN.

Regenesis is een healingmethode op een zeer diep niveau. Het is uitzonderlijk bruikbaar op velerlei gebied bij fysieke en emotionele problemen. Het Regenesis proces kan het lichamelijke-, emotionele- en spirituele aspect van iemand opnieuw tot leven wekken. Het stimuleert een levens veranderende ervaring, of een wakker worden voor de diepere betekenissen van het leven.

ONDERSTEUNING VAN ANDERE GEZONDHEID GERELATEERDE THERAPIEËN.

Deze energie is ook bruikbaar in het alledaagse leven, als katalysator voor de creativiteit om gewenste omstandigheden teweeg te brengen. Regenesis ondersteunt sterk de effectiviteit van behandelingen die gegeven worden op gezondheidsgerelateerde gebieden, zoals allopatische- en homeopathische geneeswijzen, acupressuur, acupunctuur en andere lichamelijke,
emotionele of spirituele therapieën.

IEDEREEN KAN ZICHZELF EN ANDEREN HELPEN GENEZEN.

Regenesis-Touch laat ons zien en ervaren hoe krachtig energie healing kan zijn en hoe gemakkelijk het is. De methode van Robert Rasmusson leert ons, dat ieder van ons, jong en oud – ongeacht ons eigen persoonlijk geloofssysteem – de aangeboren capaciteit heeft om anderen te helpen.

FYSIEKE EN EMOTIONELE BALANS

Al in de middag van de eerste dag leer je je medecursisten te behandelen. Veel cursisten ervaren een behandeling als het terugvinden van de fysieke en emotionele balans.Marieke vond haar geluk terug na een workshop Regenesis Touch. Ze zegt hierover "Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik het werk van Robert Rasmusson heb mogen ontdekken, ik kan nu ook anderen helpen"

DIEP NAAR HET CELGEHEUGEN

Fysieke of emotionele trauma's zijn diep in het celgeheugen opgeslagen. Regenesis haalt het weer zacht naar boven en brengt het in beweging om daarna geheeld te kunnen worden.
De workshop heeft me alleen maar verbaasd en verwonderd. Kan dit echt? Is het zo simpel? Waar om weten de mensen dit niet? Mijn missie is nu om iedereen over Regenesis te vertellen, dat je niet hoeft te lijden en constant medicijnen hoeft te slikken. Het kan echt anders. MJ te H.

ook in de workshop: TEAM HEALING

Vaak is een teamhealing enorm bevrijdend. Je wordt één met elkaar, alles komt in beweging, iedereen. Het is niet meer te stoppen wanneer de energie gaat stromen van de een naar de ander. Als je ooit de kracht van een teamhealing hebt ervaren weet je wat dat betekent. Het universum ligt dichterbij dan je denkt en ook de kracht om je eigen gezondheid te beïnvloeden wordt realiteit.