DE QUANTUM-ACADEMY GEEFT WORKSHOPS EN OPLEIDINGEN op het gebied van natuurgeneeskunde en persoonlijke ontwikkeling

DE QUANTUM ACADEMY

Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos en hun aangesloten trainers geven al jarenlang opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, Integratieve Quantum-natuurgeneeswijzen en Quantum-Healing zoals Regenesis-Touch, Regenesis-Healing, Quantum Transformation en Quantum-Breathing (ademen) reeds duizenden cursisten hebben onze workshops gevolgd en velen daarvan zijn succesvol practitioner, therapeut en/of trainer geworden.

Kwaliteit, professionaliteit en spiritualiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat vind je dan ook terug in de trainers die een scala van opleidingen hebben gevolgd om bij onze Academy de workshops te mogen geven. De wijze van workshops geven is bij de Academy heel persoonlijk, in kleinere groepen, dus VEEL aandacht voor jou. Natuurlijk ontvang je bij de Academy ook duidelijke werkboeken en/of naslagwerken over de cursus. Alles is inbegrepen dus geen verborgen kosten. Niets is ons teveel om te zorgen dat jij een onvergetelijke workshop of gedegen opleiding krijgt en daarna je healing werk met liefde en passie kunt uitoefenen.

De Quantum-Academy in vogelvlucht

KWALITEIT VAN DE OPLEIDINGEN

Om onze kwaliteit te kunnen garanderen werken wij samen met de International Association of Quantum-Healing en zijn wij aangesloten bij de de CRKBO, en de RBNG. Wij integreren het beste van de traditionele westerse lichaam-geest kennis met de natuurlijke geneeswijzen uit het oosten en oudheid en de nieuwe dimensies van de Quantum Healing om mensen zichzelf te helpen te helen en te transformeren, zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel.
De workshops zijn er voor iedereen die zijn geest, lichaam en ziel in balans wil brengen, wil voeden en verrijken.

TRAINERS EN LERAREN

Onze workshops en opleidingen worden gegeven door zeer ervaren gecertificeerde trainers. De trainers van de Academy hebben een enorme passie voor energetische natuurgeneeswijzen en willen dit doorgeven in een omgeving van saamhorigheid, integriteit, liefde en zorgzaamheid. Belangrijk is dat jij als prachtig mens de ruimte krijgt iets moois te leren om je echt te te transformeren naar een gezonder en gelukkiger leven.

Wij VOLDOEn AAN DE GEDRAGSCODE VAN DE NRTO EN ZIJN GEREGISTREERD IN HET CENTRAAL REGISTER KORT BEROEPSONDERWIJS.

crkbo

De opname in het Centraal register kort beroeps onderwijs gebeurt op basis van een strenge audit. De audit is gebaseerd op de gedragscode van NRTO. Hiermee is de Quantum-Academy vrijgesteld van BTW .

International Association of Quantum-Healing 


De gedragscode is gebaseerd op de International Association of Quantum-Healing deze zijn: rechtszekerheid, zorgvuldigheid, gelijkheid, onpartijdigheid, eerlijkheid, integriteit, transparantie, correctheid, betrouwbaarheid.