WORKSHOPS EN OPLEIDINGEN op het gebied van qUANTUM NATUURGENEESWIJZEN, persoonlijke ontwikkeling EN COACHING

Eigenaren en trainers van de Quantum-Academy

Jeannette Noordeloos, Master trainer Regenesis-Healing

Jeannette Noordeloos en Gerdo Schepel zijn na vele bewustwordings opleidingen in 2007 met de Quantum-Academy  begonnen en hebben Regenesis naar Europa gehaald. Beide zijn al meer dan 20 jaar therapeut. Regenesis opende hun ogen hoe je Heling en Gezondheid voor iedereen mogelijk kunt maken.

Gerdo Schepel, Master trainer Regenesis-Healing

Zij hebben hun 4 jarige opleiding in Amerika en Nederland gekregen van de beste leerling van Robert Rasmusson, Jim Mann. Zij zijn ook bevriend met Dr. Lisinka Ulatowska, de collega van Robert Rasmusson die de Blue Dot Energy en als geen ander kent. Deze diepgaande kennis heeft zij overgedragen aan Jeannette en Gerdo. Zij zijn net als Jim Mann Advanced senior Teachers van Regenesis Healing.

Jeannette en Gerdo geven vanaf 7 april 2024 alleen nog de Regenesis-Healing opleiding.
Remy Zwerus geeft vanaf 7 april 2024 de Regenesis-Touch workshops in Lelystad en Limburg.

 

Regenesis-Touch trainer Remy Zwerus

Remy Zwerus, Regenesis-Touch trainer in Lelystad en Limburg
Mijn passie is mensen helpen in alle mogelijkheden die zich voordoen. Toen ik in begin 2019 met Regenesis healing in aanraking kwam was het liefde op het eerste gezicht. Healing voor het lichaam en geest, “down to Earth” en snel. Mijn wetenschappelijke geest was verbluft dat mijn intense rugklachten (die al 7 jaar continu van onderrug tot en met de tenen aanwezig waren) na slechts 2 behandelingen waren verdwenen. Ik heb ondertussen vele tientallen mensen behandeld met fantastische resultaten. In 2023 ben ik Regenesis-Touch trainer geworden en doe dat met heel veel plezier en passie.

DE QUANTUM ACADEMY

Welkom op onze website.
Wij geven al jarenlang inspirerende workshops en opleidingen (meer dan 30 jaaropleidingen) op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, energetische Quantum-natuurgeneeswijzen zoals Regenesis-Touch, Regenesis-Healing, Quantum Transformation I (coaching vlgs Robert Rasmusson) en Quantum Transformation II (genezen door visualisatie). Reeds duizenden cursisten hebben onze workshops gevolgd en velen daarvan zijn succesvol practitioner, therapeut en/of trainer geworden.
Link website trainers en behandelaars.

Kwaliteit, professionaliteit en spiritualiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat vind je dan ook terug in de trainers die een scala van opleidingen hebben gevolgd om bij onze Academy de workshops te mogen geven. De wijze van workshops geven is bij de Academy heel persoonlijk, in kleinere groepen, dus VEEL aandacht voor jou. Natuurlijk ontvang je bij de Academy ook duidelijke werkboeken en/of naslagwerken over de cursus. Alles is inbegrepen dus geen verborgen kosten. Niets is ons teveel om te zorgen dat jij een onvergetelijke workshop of gedegen opleiding krijgt en daarna je Healing werk met liefde en passie kunt uitoefenen

De Quantum-Academy in vogelvlucht

KWALITEIT VAN DE OPLEIDINGEN

Om onze kwaliteit te kunnen garanderen werken wij samen met de International Association of Quantum-Healing en zijn wij o.a. aangesloten bij het CRKBO en de RBNG. Wij integreren het beste van de traditionele westerse lichaam-geest kennis met de natuurlijke geneeswijzen uit het oosten en oudheid en de nieuwe dimensies van de Quantum Healing. Zo kan jij jezelf en anderen helpen te helen en te transformeren, zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel.
De workshops zijn er voor iedereen die zijn geest, lichaam en ziel in balans wil brengen, wil voeden en verrijken.

TRAINERS EN COACHES.

Onze workshops en opleidingen worden gegeven door zeer ervaren gecertificeerde trainers en coaches.
De trainers van de Academy hebben een enorme passie voor energetische natuurgeneeswijzen en willen dit doorgeven in een omgeving van saamhorigheid, integriteit, liefde en zorgzaamheid. Belangrijk is dat jij als prachtig mens de ruimte krijgt iets moois te leren om je echt te te transformeren naar een gezonder en gelukkiger leven.


De Regenesis-Healing vakopleiding is ook geaccrediteerd door het CRKBO als korte beroepsopleiding.

crkbo

CRBKO en CPION
De Quantum-Academy voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroeps onderwijs en wordt om de 2 jaar geauditeerd op basis van de CRKBO kwaliteitsnormen opgesteld door het CPION, het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland, ‘het onafhankelijk auditbureau dat tevens verantwoordelijk is voor ‘toetsing, registratie en diplomering van post-initiële opleidingen in Nederland.
Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling zoals bedoeld in de BTW- wetgeving. Deze regels bepalen dat niet door de overheid bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een instelling die erkend is. Een inschrijving in het CRKBO is een erkenning zoals bedoeld in de genoemde Europese richtlijn. In dat geval is al het door de erkende instelling aangeboden beroepsonderwijs vrijgesteld van BTW. CRBKO en CPION

International Association of Quantum-Healing 


AQH
De gedragscode is gebaseerd op de International Association of Quantum-Healing deze zijn: rechtszekerheid, zorgvuldigheid, gelijkheid, onpartijdigheid, eerlijkheid, integriteit, transparantie, correctheid, betrouwbaarheid.
NRTO
De audit van het CPION is (mede) gebaseerd op de gedragscode van Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).
Het is een brancheorganisatie voor private aanbieders van trainingen en opleidingen) en de VOI (de vereniging voor opleidingsinstituten voor Informatica). Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.