ER ZIJN IN TOTAAL 4 WORKSHOPS DIE BIJ ELKAAR HOREN. WE HEBBEN ZE VOOR HET GEMAK GESPLITST IN WORKSHOP 1 EN 2 EN WORKSHOP 3 EN 4

DETAILS WORKSHOPS I EN II

DE REGENESIS HEALING WORKSHOPS I EN II Dit is de basis opleiding/cursus van Regenesis-Healing, het is het vervolg op Regenesis-Touch. De workshops I en II zijn een enorme toegevoegde waarde voor practitioners en/of therapeuten die hun behandelingen sterk willen uitbreiden. Natuurlijk kan je deze workshops ook volgen voor je persoonlijke ontwikkeling of wanneer je aan je eigen genezing wilt werken, je kunt later altijd nog je certificering behalen wanneer je dat wilt. Regenesis Healing is een Advanced Energy Therapy methode die een groot scale aan fysieke ziekten en emotionele problemen effectief kan behandelen en oplossen.

Alleen als je een workshop Regenesis-Touch Level hebt gevolgd kan je je aanmelden voor deze opleiding/cursus. 

WAT LEREN WE IN WORKSHOP I

HET GEHELE BEENDERENGESTEL/SPIEREN EN ZENUWEN
In deze workshop behandelen we in detail het gehele beenderengestel van hoofd tot en met tenen en meer. Als je deze workshop hebt gedaan is je kennis om cliënten te helpen met aan het beenderengestel gerelateerde fysieke problemen enorm toegenomen.
Robert Rasmusson laat ons zien hoe je de meest complexe problemen in het beenderengestel kunt aanpakken. Hij laat ons manieren zien die je waarschijnlijk nooit bedacht zou hebben. Tot in het kleinste detail leer je vele handposities die fysieke ervaringen en verbeteringen geven die nauwelijks denkbaar zijn.

GEDETAILLEERDE BEHANDELINGEN WORKSHOP I
Geavanceerde uitlijn methode voor het in balans brengen van lichaam en geest – De draaier en de atlas, uitgebreide posities rechtzetten van het bekken – De cervicale, thoracale en lumbale (alle wervelkolom) behandelingen – de eerste borstwervel – De behandeling van de schouderbladen – De behandeling van het sleutelbeen – De behandeling van de voorkant van de ribbenkast – De behandeling van de buitenste positie van de ribben – De behandeling van de voorkant van het darmbeen – De behandeling van de voor-/achterwaartse kanteling van het bekken – De behandeling van de psoas – De behandeling van de onderkaak – De behandeling van de schedel die invloed heeft op de vorm van het hoofd – De behandeling van de slapen – Behandeling hernia, ischias etc – Behandeling zenuwbanen benen EN MEER!  

WORKSHOP II

ALLE ORGANEN EN KLIEREN / ENDOCRIENE SYSTEEM In deze workshop gaan we uitgebreid in op de werking en functie van alle organen en klieren.  Verder leren we het gehele chakra systeem in balans te brengen.Zie ook het Regenesis Healing opleiding overzicht.

OVERZICHT GEVORDERDE BEHANDELINGEN WORKSHOP II
Behandelingen van het hart, de longen, de bronchiën. Behandeling van de lever, de galblaas, de nieren en de blaas. Behandelingen van het urinewegstelsel, de eierstokken en eileiders, de baarmoeder, de baarmoeder / vaginale zenuwknoop en de prostaatklier. Behandeling van de milt en de alvleesklier. Behandeling van de maag en twaalfvingerige darm / nuchtere darm, de dunne darm en de klep van Bauhin. De behandeling van de dikke darm en de endeldarm.
De behandeling van het endocriene systeem (Immuunsysteem), de thymusklier, de thalamus en hypothalamus, de hypofyse, de schildklier, de bijschildklieren, de pijnappelklier, de bijnieren en bijnierschors en nog meer. 

PRACTITIONER CERTIFICAAT

Als je workshop I en Ii hebt gevolgd en voldoet aan de gevraagde behandelingen en casus studies dan kun je een aanvraag indienen tot Regenesis Healing practitioner.

Klik hier voor de voorwaarden om Regenesis Healing practitioner te worden.