CERTIFICERING REGENESIS NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT

REGENESIS-HEALING NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT

Als je jezelf als Regenesis Natuurgeneeskundig therapeut wilt profileren dan is een gedegen opleiding en achtergrond natuurlijk heel belangrijk.
De Quantum-Academy verschaft alleen certificaten voor natuurgeneeskundig therapeut als je naast de opleiding tot Regenesis Master practitioner ook de workshop coaching en communicatie vaardigheden (TRANSFORMATION I ) hebt gevolgd. Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor Regenesis behandelaars en belicht alle aspecten die voor een goede en gedegen begeleiding en coaching in de Regenesis-praktijk nodig zijn

EEN REGENESIS CERTIFICAAT IS LEVENSLANG GELDIG, DUS GEEN JAARLIJKS TERUGKERENDE KOSTEN.

Wanneer je wilt, mag je voor slechts 25,- deelnemen aan de maandelijkse oefendagen om je vaardigheden op peil te houden. Klik hier op de agenda voor de oefendagen.

REGENESIS NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT

Wanneer je je certificering als Regenesis master practitioner hebt gehaald dan kan je nog, als je dat wilt, doorgaan voor Regenesis natuurgeneeskundig therapeut.

BELANGRIJK OM TE WETEN.
Voor het certificaat Regenesis natuurgeneeskundig therapeut zijn geen extra casus studies, behandelingen of beoordelingsgesprekken nodig. 

WAT TE DOEN OM EEN AANVRAAG VOOR CERTIFICERING REGENESIS NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT IN TE DIENEN.

  1. Volg je de workshop communicatie vaardigheden Quantum-Transformation I.

  2. Lever een kopie certificaat Regenesis master practitioner in.

  3. Lever een kopie  certificaat Quantum-Transformation I in.

AANVRAAG CERTIFICERING NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT

Heb je een scanner? Stuur dan alle gegevens via e-mail. Je mag de info natuurlijk ook versturen per post naar de Quantum-Academy. (gegevens onder contact).
E-mail: jeannette (apenstaartje) quantum-academy.net
Soms lukt het niet via je email adres omdat de bestanden te groot zijn, gebruik dan de gratis dienst www.wetransfer.  Hier kan je alle documenten eenvoudig mee uploaden en naar ons versturen.

Het certificaat is levenslang geldig maar niet overdraagbaar.