REGENESIS TOUCH VAN ROBERT RASMUSSON

Regenesis-Touch is de basisopleiding van Robert (Bob) Rasmusson en is ontstaan vanuit de Regenesis-Healing beroepsopleiding welke is ontwikkeld over een periode van meer dan zestig jaar van intensieve experimenten op universiteiten en in klinieken en op basis van praktijkervaringen en behandelingen. Robert begon met mensen te helpen door intuïtief zijn handen te leggen op plaatsen waar mensen fysiek en emotioneel pijn hadden. Dit leidde tot zeer opmerkelijke resultaten. Rond 1970 verhuisde hij uit de Bay Area (San Francisco) naar Santa Cruz in het zuiden van Californië en geleidelijk ontwikkelde hij een zeer goed lopende Healing praktijk.

Al snel verspreidde door mond-tot-mondreclame zijn unieke talenten, zijn reputatie als bijzondere genezer, maar vooral zijn unieke vermogen om op mensen met chronische ziekten (zowel fysiek als emotioneel) te helpen genezen. Een voormalig uitgever, Hermina, trad in 1978 bij hem in dienst (zij werd later zijn vrouw) en begon zijn werk te documenteren. Ze observeerde heel nauwkeurig en registreerde elk detail van Robert’s behandelingen en de resultaten daarvan. Deze prachtige werkboeken bestaan uit 2 delen en zijn tot in detail gedocumenteerd.


In 1980 richtte Bob Rasmusson, samen met Dr. Lisinka Ulatowska , (PhD in de psychologie) en Earle Lane, een Kirlian energie onderzoeker en o.a auteur van Rainbows of Life, the Centre for Integrative Psychology op binnen de Columbia Pacific University. Hiervoor ontwierp Robert een professionele healing opleiding gebaseerd op zijn werkboeken in Energy healing. Vele studenten maakten dit een onderdeel van de graad die zij op de universiteit behaalden.

REGENESIS TOUCH BASIS OPLEIDING

Regenesis-Touch is ontstaan uit de behoefte aan een basis opleiding die eenvoudig te leren is en toch heel goede resultaten geeft. De workshop is gebaseerd op Robert Rasmusson’s unieke benadering van ziekten en levensproblemen en is een van de meest effectieve alternatieve behandelmethodes die er zijn. Robert Rasmusson had Jim Mann, zijn vriend en al meer dan veertig jaar Regenesis-Teacher, vlak voor zijn dood gevraagd zijn werk voort te zetten. Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos hebben Roberts werk over een periode van bijna drie jaar van Jim en Lisinka mogen leren.


Wil je nog verder dan kan je de beroepsopleiding volgen, lees er meer over op de pagina Regenesis Healing (opleiding in Nederland).

REGENESIS EN DE BLUE DOT ENERGY

Robert’s studenten kwamen in 1980 met de naam Regenesis gebaseerd op Bob’s filosofie dat het lichaam zich regenereert op het cellulaire niveau tijdens de genezing.
Robert voelde en wist dat als zeesterren, hagedissen, kikkers en andere dieren delen van hun lichaam kunnen regenereren die mogelijkheid bij mensen ook aanwezig is en kan worden geactiveerd. Dit is een van de krachtigste methoden om energie te genereren voor genezing, deze methode noemen we de Blue Dot Energy noemen. Deze Blue Dot Energy methode is uniek voor het werk van Robert Rasmusson.

Lees hier meer over de Blue Dot Energy.

“Soms, zei hij, moeten we een jump start maken om dingen weer opnieuw aan het rollen te krijgen. Als we verdriet hebben of ziek zijn en onze batterij bijna geen energie meer heeft moeten we de hulp van een andere persoon vragen om deze batterij te starten”.

INDRUKWEKKENDE RESULTATEN

De mensen die zijn werk hebben mogen meemaken waren diep onder de indruk van zijn resultaten en artsen vonden zijn werk op zijn minst  “zeer opmerkelijk”, met name wanneer zij de sensatie van een snelle genezing meemaakten. Dit was het eenvoudigst te zien bij het “beenderen smelten” waar Robert spectaculaire resultaten mee behaalde, maar zijn resultaten bij de behandeling van mensen met chronische en/of depressieve en psychologische ziekten waren eigenlijk veel indrukwekkender.
Lees hier meer over de indrukwekkende resultaten van Regenesis-Touch

ROBERT HEEFT VELE ARTSEN, VERPLEEGKUNDIGEN EN ANDERE GEZONDHEIDSWERKERS OPGELEID.

Robert Rasmusson was een man van weinig woorden die zijn prachtige boodschap ver buiten de grenzen heeft weten te verkondigen. Zijn leven draaide rond genezing, het geven van onderwijs en het beoefenen van Regenesis Healing. Zijn belangrijkste en enige missie in het leven was om mensen te helpen. Hij was zeer toegewijd aan zijn missie, en liet nooit iemand in de steek. Tijdens zijn jarenlange werkzaamheden in Californië, hielp hij duizenden mensen over de hele wereld en gaf les aan veel prominente artsen en beoefenaars van holistische beroepen (van wie sommigen nu lesgeven op de Universiteit van Californië, Santa Cruz en andere universiteiten) .