DE BLUE DOT ENERGY, DE ENERGIEBRON VAN REGENESIS

Robert Rasmusson gebruikte de Blue Dot Energy als hoofdbron van energie
voor zijn healing. Dus ook in de Regenesis-Touch workshop leggen we nadruk op deze bijzondere
en krachtige energie methode om anderen te helpen.

"DE BLUE DOT ENERGIE HELPT ZIEKE CELLEN TE REGENEREREN (REGENESIS) ZODAT LICHAAM EN GEEST ZICH KUNNEN GAAN BEWEGEN EN HERSTELLEN"

Regenesis-Touch en Regenesis Healing gebruiken een unieke methode om cellulaire energie in ons lichaam en bewustzijn op te wekken die alles wat vast zit weer in beweging brengt. Emotionele, sprituele, mentale of lichamelijke problemen kunnen zich zo weer gaan helen. Je leert als cursist deze energie op te wekken op een heel simpele manier zoals oude volken dat ook al deden. Zij gebruikten deze energie omdat ze wisten dat het werkte en veel dichter bij de natuur stonden. Dit noemen we de Blue Dot Energy. Waarom we het zo noemen leggen we hier uit.

Het belangrijk om in balans en gezond te blijven, vooral in deze hectische periode van ons leven. Boost je immuunsysteem met de Blue Dot Energy om balans en vertrouwen terug te winnen. Gebruik daarvoor de GRATIS meditaties van de Blue Dot Energy.

Orgone Energy

DE BLUE DOT ENERGY METHODE

De Blue Dot Energy methode is een unieke methode die ons zelfhelend vermogen of dat van anderen aanzienlijk kan versterken en versnellen en zieke cellen lijkt te regenereren naar gezonde cellen. Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. De Blue Dot Energy methode overtreft elke methode om te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

ROBERT RASMUSSON

Robert Rasmusson gebruikte de Blue Dot Energy in zijn dagelijkse praktijk en deed dit met heel veel succes.
Hij gebruikte de bevindingen van de wetenschapper Wilhelm Reich die ontdekte dat de energie in de atmosfeer grote overeenkomsten vertoonde met die in het menselijk lichaam die traditioneel bekend stond als prana, mana, chi enz. Het is dezelfde energie die niet alleen verantwoordelijk is voor de creatie van onze cellen maar ook van het universum en brengt de verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en met alles wat zich in het universum bevindt.
Meer over Robert Rasmusson

DE BRON VAN DE BLUE DOT ENERGY

Een bevrucht eitje wordt een foetus door zichzelf voortdurend te delen. Als er twee-en-dertig cellen zijn begint de foetus selectief cellen te scheppen, gebaseerd op het DNA patroon, de unieke blauwdruk die in elke cel aanwezig is. Dit proces is bij de geboorte nog niet voltooid. Met de voltooiing van het foetale proces, als de baby ongeveer vijf maanden oud is, gaat de cellulaire energie ‘slapen’ in de vorm van ‘kleine blauwe stipjes’ binnenin elke celkern.

Orgone Energy
Blue Dot Energy

DE OERKRACHT VAN DE BLUE DOT ENERGY

De levenskracht energie zoals gebruikt in onder andere Quantum-Touch, Reiki, Touch for Health, Touch of Matrix en anderen is de generieke energie die in alle Healing methoden wordt gebruikt.
DE CELLULAIRE BLUE DOT ENERGY MAAKT REGENESIS UNIEK
Naast de generieke levenskracht energie is het gebruik van onze eigen oer-energie in onze cellen (DNA) een onmisbare en extra krachtige toevoeging in het genezings proces.

  DE BLUE DOT ENERGY IS "INDESTRUCTABLE" OF ANDERS GEZEGD ONVERWOESTBAAR.

Robert Rasmusson zegt hierover: “de Blue Dot Energy in de cellen kan niet verwoest worden als ze weer geactiveerd zijn, ze zijn juist in staat zieke cellen te re-genereren zodat het lichaam zich weer blijvend kan herstellen”.

UNIEKE BLAUWDRUK VAN ONS
ENERGIE SYSTEEM.

De Blue Dot Energy is een soortgelijke energie die door sommige organismen wordt gebruikt om een nieuw lichaamsdeel te scheppen (ledematen, staart). Wilhelm Reich beschreef in 1945 deze energie als “kleine blauwe stipjes” binnenin elke celkern.

dOWNLOAD DE BLUE DOT MEDITATIE MP3 CD

Gebruikmakend van hoogvermogende microscopen ontdekte Wilhelm Reich dat deze slapende energie zichtbaar was in elke cel van het lichaam. In het midden van de jaren 70 van de vorige eeuw, breidde een groep wetenschappers aan de zuidkust van Australië het werk van Reich uit door het regeneratieve vermogen van kleine soorten salamanders en zeesterren te bestuderen.

Met behulp van gevoelige elektronische apparatuur, ontdekten zij een meetbaar energieveld dat in het lichaam aanwezig was terwijl de organismen een nieuw lichaamsdeel aan het her-scheppen (Re-genesis) waren.

Gedurende het verloop van het onderzoek beviel een van de vrouwen van de groep. Omdat het kind werd getest, werd ontdekt dat de baby een gelijksoortig energieveld manifesteerde als de organismen die bestudeerd werden. Vervolg onderzoek wees uit dat alle baby’s die getest werden dit zelfde energieveld manifesteerden tot ongeveer vijf maanden na de geboorte.

De Basis methode van Robert Rasmusson heet in Europa Regenesis-Touch, Regenesis Healing therapie is de professionele Healing methode van Robert Rasmusson. De Quantum-Academy is het enige gecertificeerde opleidings instituut van de Regenesis Healing methoden in Nederland. Regenesis-Europe is de enig licentiehouder voor Europa en is ook houder van de copyrights van Regenesis Healing en zijn methodieken. De Blue Dot Energy® en Regenesis® zijn beschermde merken. Copyrights 2008-2009-2010

ENKELE REACTIES VAN CURSISTEN

GERARD gEESINK

Eerst was ik WEL wat sceptisch maar nu ben ik overtuigd van de kracht die ik zelf kan opwekken. Ik voel me herboren. Heel bijzonder. G. Geesink, fysiotherapeut

Coby G, THERAPHEUT

Er zijn zoveel methoden voor zelfheling maar dit is fantastisch. Naast elke behandeling die ik geef laat ik alle cliënten werken met de Blue Dot Energy. Je ziet ze in beweging komen.

Caroline de Jong

Ik voelde me jaren lang lusteloos, echt alles gebrobeerd, niets hielp. Toen adviseerde Coby de Blue Dot Energy. Elke dag oefen ik en ga met stappen vooruit.