Regenesis-Touch workshop

Healing BASIS WorkshoprEGENESIS HELPT JE MEER IN BALANS TE KOMEN, VRIJ TE ZIJN VAN PIJN EN ANGSTEN.

REGENESIS-TOUCH IS EEN BASIS WORKSHOP WAARMEE JE AL HEEL VEEL MENSEN ZOALS JE KINDEREN, FAMILIE, VRIENDEN EN JEZELF KUNT HELPEN .

Regenesis-Touch is een methode die absoluut niet vaag is, het is juist een methode die door vele hulpverleners in de reguliere geneeskunde gevolgd wordt omdat de benadering met beide voeten op de grond is. Het is de basis workshop om later verder te kunnen gaan met de Regenesis Healing opleiding.

Mijn zoontje was een huilbaby nachten lang lagen we wakker,
na een aantal behandelingen met Regenesis was het gewoon over.

" EEN NIEUWE DIMENSIE OPENBAART ZICH ALS MEN VOELT EN ZIET HOE ENERGIEHET ZELFHELEND VERMOGEN VAN ONZE GEEST EN LICHAAM VERSTERKT.DOOR IEDEREEN IN ÉÉN WEEKEND TE LEREN;KRACHTIG, DIEPGAAND EN BIJZONDER EFFECTIEF "
Quantum Academy
Robert Rasmusson
Healer

DE ORIGINELE BASIS METHODE VAN DE WERELDBEROEMDE HEALER ROBERT RASMUSSON

Regenesis-Touch is niet zomaar een methode, het is de basis van de originele Regenesis-(Quantum) Healing methode van onze leermeester de Amerikaan Robert Rasmusson. Zeer krachtig en snel te leren. Regenesis-Touch gaat naar de oorzaak van de pijn zodat de oorzaak opgelost kan worden.
Quantum-Touch wordt ook wel vergeleken met Regenesis. Quantum-Touch is echter een gestripte versie van Regenesis-Touch om snel even pijn te verdrijven. Het lost echter de oorzaak van de pijn niet op.
Waarom de gestripte versie leren als het origineel zo eenvoudig beschikbaar is. Regenesis is de ultieme methode van de man die gezien wordt als de grondlegger van de moderne energie therapie.

MET DE BLUE DOT ENERGY WERK JE OP CELNIVEAU DUS KRACHTIGER EN DIEPGAANDER

Je leert op een eenvoudige manier dieper en krachtiger je energie te bundelen. Daardoor werkt Regenesis-Touch sneller en krachtiger dan andere methoden.

De Blue Dot Energy is de basis van de Healing methode van Robert Rasmusson.
De krachtige Blue Dot Energy is al veel gekopieerd maar nooit geëvenaard. 
Je zult met deze eenvoudige basis methode al heel veel mensen van hun problemen af kunnen helpen. En dat geldt natuurlijk ook voor jezelf.

LEER OOK HET WERK VAN ÉÉN VAN DE BEROEMSTE HEALERS TER WERELD.

Ook jij kunt het werk van deze bijzondere man leren.
Ondanks dat Regenesis-Touch de basis methode is, kan je er heel veel mee en……je leert meer dan in elke andere vergelijkbare workshop over healing.

EN DAN HET VERVOLG, DE REGENESIS HEALING OPLEIDING

regenesis healing

Healing opleiding

Als je de workshop Regenesis-Touch hebt gevolgd dan kan je, wanneer je wilt, de opleiding tot Regenesis-Healing therapeut volgen. Regenesis-Healing is een natuurgeneeskundige beroepsopleiding, zeer gedetailleerd en zorgvuldig opgebouwd met een grondige basis die zich kan meten met andere professionele opleidingen in de alternatieve geneeskunde. Regenesis Healing, dé beroepsopleiding van Robert Rasmusson.

Reviews van onze cursisten: wil jij ook een review schrijven, dat kan je onderaan de laatste review doen.

Weer helemaal opgeknapt

Rated 5 out of 5
maart 28, 2023

De laaatste tijd veel meegemaakt, corona, kinderen enzovoorts/

Na deze workshop voel ik me weer als herboren. Heel apart.

Met grote dankbaarheid kijk ik terug op dit waanzinnig mooie weekend.

Corrie

Vandaag weer een oefendag, heel fijn

Rated 5 out of 5
maart 24, 2023

Een keer per maand stelt de Academy zijn ruimte beschikbaar voor het oefenen met mijn medestudenten. Iedereen die een workshop of de opleiding volgt is welkom. Ik wilde dit even melden omdat ik dat een heel fijne manier vind om elkaar te ontmoeten en te oefenen.

Susanne

Wat een mooie opleiding

Rated 5 out of 5
maart 24, 2023

Gewoon heeeeeel erg goed. Als ik 10 sterren zou kunnen geven zou ik het doen. Meer kan ik er niet over zeggen.

Klaas Bakker

In 2022 de workshop gedaan, nu de opleiding

Rated 4 out of 5
maart 24, 2023

Het was super, wat veel geleerd en wat een fijne sfeer. Ga nu de opleiding doen.

Ik ga zeker een praktijk beginnen 🙂

Katja Berends

De theorie is verwerkt in de praktijk, dat is super

Rated 4 out of 5
februari 21, 2023

Eindelijk een workshop waarbij er heel veel met elkaar gewerkt wordt. Zo leer je spelenderwijs alle facetten van Regenesis-Touch. Sinds deze workshop werk ik ook met veel meer plezier, Healing hoeft niet altijd serieus te zijn, het gaat om de intentie, liefde en de hart verbinding die je met elkaar aangaat. Mooie en fijne trainers met niet te evenaren kennis. Super

Corinne Spruit

Gewoon de beste alternatieve geneeskundige methode

Rated 5 out of 5
juni 21, 2022

Een paar maanden geleden de Healing opleiding begonnen. Na veel alternatieve methoden geprobeerd te hebben kan ik gerust iedereen aanraden deze opleiding te volgen. Eenvoudig te leren en toch complexe problemen en ziekten kunnen behandelen, dat is toch wat iedere behandelaar wil? Erg afwisselend, professioneel, veel plezier, serieuze diepzinnige gesprekken en daarna weer lachen, wat een heerlijke ontspannen opleiding. Geen klassikaal onderwijs, 4 x drie dagen echte workshops en heel veel oefenen en doen, zo leer je het snelst.

Oh ja, en de lunch van Bep is al wereldberoemd. BIO en eigen gebakken brood. hmmmmm Bep, bedankt

Nienke

Regenesis-Touch, beter inzicht gekregen in mezelf

Rated 4 out of 5
juni 5, 2022

Het was een bijzondere ervaring die me hielp om weer in contact te komen met mezelf en de wereld om me heen.

Tijdens deze workshop ontdekte ik de kracht van energetische geneeskunde en de Regenesis-Touch methode. Ik heb door een reeks simpele oefeningen een dieper begrip gekregen van levensenergie, hoe het in je lichaam werkt en hoe je het kunt gebruiken voor genezing.

Het was zeker een onvergetelijke ervaring die me heeft geleerd om alles aan te pakken wat het leven op je pad brengt! Ik had het nooit willen missen

Kathleen

Integer, bijzonder en overompelend

Rated 5 out of 5
mei 29, 2022

Wat moet ik nog vertellen, ervaar het zelf, laat je een weekend verrassen door liefde en energie, wat een mooie mensen.

Katie

Scoliose eindelijk weg na 15 jaar

Rated 5 out of 5
mei 17, 2022

Zonder teveel verwachting ging ik naar de RT workshop, om eerlijk te zijn hoopte ik wel dat er na 15 jaar wat aan mijn scoliose gedaan kon worden. Ik had het filmpje op internet gezien van Jeannette met Romy die vertelde hoe haar scoliose door Jeannette werd weggehaald. Link naar de YouTube video https://www.youtube.com/watch?v=anBIQZ4sXF8

Mijn scoliose ontstond op mijn 13e jaar en werd steeds heftiger, (een scoliose is een verkromming van de ruggewervel en geeft nogal wat beperkingen), en,…… het is gewoon een lelijk gezicht voor een meisje.

In de reguliere geneeskunde is daar nauwelijks een oplossing voor, meestal belanden meisjes met een scoliose in een korset, of erger nog er worden zelfs wervels verwijderd en vastgezet met pinnen. Nou dat wilde ik niet, maar nu op mijn 28e besloot ik er wel wat aan te doen want het belemmerde me nogal in mijn werk als ambulance broeder.

Op de workshop gaf ik me op om als voorbeeld te dienen zodat de anderen konden zien wat een scoliose is en hoe Jeannette dat ging behandelen.

Geloof het of niet na een kwartier voelde ik mijn wervels verschuiven, dit was erg pijnlijk en ik had het gevoel dat ik nog schuiner stond als voordien. Jeannette zei, kijk maar in de spiegel en ik schrok van mezelf omdat ik vrijwel rechtop stond. Iedereen was zo blij voor me. Jeannette heeft me in de volgende weken nog 4 x behandeld en de scoliose is niet meer teruggekomen. Ik heb eerlijk gezegd nog wel 3 maanden moeten wennen aan het feit dat ik weer rechtop stond, ik was zo gewend mijn houding te compenseren.

Energetische geneeskunde is de geneeskunde van de toekomst, daar ben ik van overtuigd. Heel erg dankbaar dat ik de workshop heb mogen volgen en dat mijn gevoel juist was om voor jullie te kiezen.

Dianne Kortweg

Eindelijk van mijn rugpijn verlost

Rated 5 out of 5
mei 10, 2022

17 jaar, ja jullie lezen het goed, 17 jaar last van mijn onderrug gehad. Tientallen keren naar de dokter, het ziekenhuis, de neuroloog, ik weet het niet eens meer hoeveel keren ik al onderzocht ben. Resultaat HELEMAAL NIETS, NOG STEEDS PIJN. Totdat ik de Regenesis Touch workshop ging volgen. Tijdens de workshop geoefend op o.a. hoofd, nek en ruggenwervels. Pijn bleef. De volgende dag (maandag) vreselijke pijnen gehad, gebeld met Jeannette, ze vertelde” Dit is een bekend fenomeen van Regenesis”, het zet alles in beweging en dat kan soms pijnlijk zijn. Zet je niet af tegen de pijn, laat het er maar gewoon zijn. Dat vond ik niet zo leuk, toch goed geslapen. Ik sta op, op een manier zoals ik meestal deed om de pijn in mijn rug te vermijden, Ik schrok gewoon, geen pijn meer, ik heb gehuild. Zeker 3 weken gewacht totdat ik durfde geloven dat de pijn weg was. Het is nu alweer een half jaar geleden en ben volledig pijnvrij. Het emotioneert me nog steeds.

Duizendmaal dank.

Frederique

Heel interessant maar niets voor mij, toch geef ik 4 sterren

Rated 4 out of 5
mei 7, 2022

Een vriendin gaf me op voor de Touch workshop, wij zijn beide gegaan en zij was razend enthousiast. Ik vind het gewoon moeilijk te verenigen met mijn opleiding als verpleegkundige. We krijgen een jarenlange opleiding, veel werken met protocollen en moeten voldoen aan allerlei voorwaarden en nog bereiken we maar deels wat we willen. Het bijhouden van mijn BIG registratie is al een hele opgave op zich. Wat mensen op deze workshop na 2 dagen kunnen bewerkstelligen is bijna ongelooflijk maar het gaat mij gewoon te ver dat deze behandelingen werkelijk het probleem oplossen. Toch zie ik wel in dat we er nog wat van kunnen leren, zeker als het gaat om de benadering en behandeling van de cliënt, daar schort het bij ons nog wel eens aan door de tijdsdruk. Vooralsnog ben ik er nog niet aan toe, maar er is wel iets in me wakker geworden.

Nathalie

Nathalie Klomp

Valt niets meer over te zeggen dan TOP

Rated 5 out of 5
mei 3, 2022

De Regenesis Healing opleiding, en dat durf ik echt te zeggen, is de beste opleiding tot Energetisch therapeut die er aangeboden wordt. Super compleet met veel extra’s, trainers die je op een makkelijk te begrijpen manier hun enorme kennis weten over te brengen. De gehele opleiding is een warm bad en ondanks dat er veel geoefend wordt is de sfeer altijd ontspannen en wordt er ook veel gelachen. Jeannette en Gerdo, de trainers zijn in Amerika en Nederland door een van de meest gewaardeerde energetische Healers uit Californië Robert Rasmusson.

Wie je ook spreekt die de opleiding heeft gevolgd, het is allemaal een positief verhaal. Je kunt zo aan de slag als therapeut en de resultaten die je als behandelaar meemaakt zijn heel bijzonder.

Een absolute aanrader.

Irma

Eindelijk op mijn plek

Rated 5 out of 5
april 29, 2022

Ik heb de Regenesis-Touch workshop gevolgd en hier is mijn relaas, ik hoop dat je er wat aan hebt. Vanaf het moment dat je de workshop ruimte binnenkomt voel je je welkom, er is een enorme Lunch tafel met volop fruit en de koffie en thee staan al klaar. Om half tien gaan we de prachtige workshop ruimte in. In de ochtend wordt er veel uitgelegd over Robert Rasmusson en de Blue Dot Energy. Tussen de middag een overheerlijke lunch met zelfgebakken brood en een bijna overdaad aan beleg. Alles is even heerlijk en verzorgd. Bep zorgt voor de lunches en hoort bij het team. Heel bijzonder hoe Gerdo en Jeannette zo snel een veilige sfeer creëren. Iedereen voelt zich gehoord en al snel voelen we ons een familie. In de middag beginnen we met de oefeningen om de Blue Dot Energy te gebruiken bij de behandeling van de Atlas en Draaier. Deze werkmethode maakte Robert Rasmusson beroemd omdat er zoveel problemen ontstaan vanuit de nek, nekwervels en ruggengraat. . Die Blue Dot Energy maakt het helemaal af, dat is het enorme verschil tussen veel aangeboden energetische methoden. Het is bijna onwezenlijk wat je binnen een paar uur al kunt bereiken en dat zonder enige inspanning, Ik sta compleet perplex wat er allemaal om me heen gebeurd. Is dit echt, gaat het zo gemakkelijk?

’s avonds rij ik ondersteboven naar huis, wat een prachtige dag en wat veel geleerd.

De volgende dag behandelen we nog heel veel andere zaken zoals scoliose, het hoofd, kortom teveel om op te noemen. Langzamerhand begint iedereen te begrijpen hoe we van jongs af aan op het verkeerde been zijn gezet betreffende gezondheid en ziekte. Dat je er zelf heel veel aan kunt doen en dat is een openbaring en geeft mij althans rust dat ik niet altijd afhankelijk ben van de dokter. We zijn een hechte groep geworden en de meesten van ons willen eigenlijk niet naar huis. Het is of je twee dagen in een andere wereld terecht bent gekomen. We gaan allemaal met een heel rijke ervaring naar huis. De opleiding ga ik zeker volgen. Regenesis therapeut is mijn toekomst.

Claudia

Gewoon niet te evenaren

Rated 5 out of 5
april 26, 2022

Tja wat moet ik meer zeggen, zoveel workshops gevolgd op dit gebied. De workshop Regenesis-Touch is niet te evenaren. Twee Kanjers van trainers met enorme ervaring en compassie die je alles tot in detail uitleggen. Na dit weekend kan je al zo veel mensen helpen. En vergeet jezelf natuurlijk niet, wat een workshop 🙂

Monique

Eeuwig dankbaar

Rated 5 out of 5
april 12, 2022

Het is belangrijk om gezond te zijn en energiek te voelen om te maximaliseren wat we kunnen doen in onze dagelijkse levens. Helaas heb ik zoals veel mensen ervaren dat vermoeidheid, gebrek aan motivatie en geen energie meer hebben het moeilijk was de dag door te komen. Gelukkig kwam ik in aanraking met – Robert Rasmusson’s Regenesis-Touch Methode.

Met deze methode heb ik mogen ervaren meer energie te verkrijgen door het herstellen van mijn DNA. Ik ben zeer onder de indruk hoe deze methode werkt, wat de voordelen van het gebruik ervan zijn, en waarom het zo effectief is. De workshop heeft mijn leven in positieve zin drastisch veranderd en ik heb nu weer enorm zin om veel dingen te doen. Ze gaan me nakkelijk af en de dag begint nu altijd met een glimlach op mijn gezicht. Wonderlijk hoe je dit zelf met een beetje hulp van buitenaf kunt bewerkstelligen.

Dank jullie wel, ik blijf jullie eeuwig dankbaar.

Gerard van Zomeren

Regenesis Healing opleiding, eindelijk thuis

Rated 5 out of 5
april 4, 2022

Voor mij persoonlijk werd mijn beslissing zowel gedreven door pijnlijke herinneringen als door krachtig bewustzijn. Ik groeide op terwijl ik worstelde met depressies en trauma’s die hun oorsprong vonden in mijn kindertijd en zich uitstrekten tot in mijn tienerjaren. Ik gebruikte traditionele therapieën, maar niets leek te werken totdat ik mezelf verdiepte in holistische benaderingen zoals Reiki en energiebalanstechnieken.

Na veel gegoogled te hebben besloot ik de workshop Regenesis-Touch te volgen omdat ik Reiki te wazig vond. Ik wilde iets gaan doen wat ik kon begrijpen, met beide voeten op de grond.

Na de Touch workshop kwam alles in een versnelling, ik durfde ineens NEE te zeggen, ik durfte te staan voor mijn beslissingen, ik voelde me zekerder. Jeannette van de Quantum-Academy heeft me enorm geholpen, geheel belangeloos heeft ze vele keren me via de telefoon te woord gestaan.

Wat een fantastisch mens, zo eerlijk als goud en nooit was er iets te veel. Zelf heb ik besloten de opleiding te gaan doen, voor mezelf maar ook om anderen te helpen. De eerste workshop is nu een maand geleden en ik ben thuis echt gekomen waar ik wil zijn. Bij liefdevolle mensen die echt vanuit hun hart werken.

De kennis en kunde die ze hebben is ongeevenaard, alles mag, iedereen is gelijk, wat een verademing.

Op naar de 2e workshop, ik kan niet wachten.

Mieke

Regenesis is echt energiewerk vanuit het hart

Rated 5 out of 5
maart 24, 2022

We hebben deze enerverende workshop samen gevolgd Na talloze jaren van worstelen met mentale blokkades en het gevoel vast te zitten, moesten we iets doen om ons potentieel te ontsluiten en een blijvende verandering in ons leven aan te brengen.

Ik herinner me het moment dat we besloten dat genoeg genoeg was. Waarom altijd maar medicijnen gebruiken en langs artsen gaan die ons vertellen er maar mee te leren leven. We kochten wat boeken en kwamen zo op energetische therapie. Een kennis was razend enthousiast over Regenesis en we besloten de workshop te volgen.

Regenesis is echt energiewerk vanuit het hart, ontstaan uit passie, empathie en begrip voor de medemens. Het doel van de workshop werd ons al snel duidelijk, een omgeving creëren waarin iedereen kan leren hoe hij vrij kan blijven van emotionele beperkingen in zijn leven en elke dag kan leven vol empowerment en emotioneel evenwicht.

De oefeningen die we met elkaar deden waren mind blowing, wat gebeurd hier? Hoe is dit mogelijk? Een fysiotherapeut die ook meedeed kon het niet meer volgen, zijn mond viel open van verbazing wat Jeannette en Gerdo bij ons teweegbrachten. Regenesis is oer energie, tot in het diepste van je ziel. We hebben deze workshop maanden geleden gedaan en voelen ons nog steeds als vroeger, zo blij als een kind.

We zijn Regenesis eeuwig dankbaar en volgend jaar gaan we de opleiding doen.

Karel en Amanda

Sceptisch maar wel erg onder de indruk

Rated 4 out of 5
maart 16, 2022

Ik heb onlangs de bijzondere energetische workshop Regenesis-Touch bijgewoond met geweldige trainers. Het was een heel plezierige leerervaring en ik kan eerlijk zeggen dat ik veel waardevolle informatie heb geleerd waar ik echt mee verder kan. Jeannette en Gerdo zijn zeer gepassioneerd en zorgden dat iedereen aandacht kreeg en jet geleerde in de praktijk kan brengen. . De workshop had een goed tempo en behandelde een breed scala aan onderwerpen waar iedereen verder mee kan. Ik was heel sceptisch maar wilde deze ervaring toch meemaken. Het heeft me zeker aan het denken gezet hoe krachtig we eigenlijk zijn. Ik ben erg onder de indruk wat er met mensen gebeurd als ze met energie werken.

Johan, fysiotherapeut

Johan van Drongelen

Regenesis-Touch, een transformatie weekend **********

Rated 5 out of 5
maart 3, 2022

Zelden een energetische workshop meegemaakt die zo zuiver en integer gegeven wordt

Gerdo en Jeannette, allebei boven de 70 jaar, geven deze workshop met een enthousiasme en enorme kennis op het gebied van energetisch healen. Dit koppel is niet te evenaren als je alles wilt weten over energie, gezondheid en vreugde. In een weekend voel ik me getransformeerd, leven zonder oordeel, angst en pijn. Wat ben ik blij dat ik bij deze fantastische trainers terechtgekomen ben. Ik kon geen 10 sterren geven anders had ik dat ingevuld. Dank jullie wel.

Inez Waardenburg

Frozen shoulder opgelost in 3 behandelingen

Rated 5 out of 5
februari 25, 2022

Ik had een frozen shoulder en na 1 jaar behandelingen door een fysiotherapeut was ik het zat. Het bleef maar pijn doen. Op aanraden van een vriend ben ik naar een Regenesis Healing therapeut gegaan. Na 3 behandelingen was ik van de pijn af. En niet alleen dat, ik voelde meer energie en voelde me erg goed in mijn vel zitten. Iets van ik niet meer lang had gevoeld. Dit Is misschien niet de juiste plek om het te melden maar het leek me toch goed om dit even te melden.

Herman Klinker

Kan gewoon niet en toch.......

Rated 5 out of 5
februari 23, 2022

Het is al weer een tijdje geleden dat in een Regenesis-Touch workshop heb gevolgd. Wat je hier meemaakt kan gewoon niet en toch gebeurt het. Het moest eerst even bij me neerdalen, zo indrukwekkend dat ik er niet eens met mijn vrouw over durfde te praten. Nu ik er meer over gelezen heb begin ik te begrijpen dat er zoveel meer is dan medicijnen en de wetenshap. Niet dat ik daar tegen ben maar je kunt met Regenesis Touch heel wat dingen bereiken zonder medicijnen. Ik ga zeker de opleiding volgen want ik ben nu overtuigd van de kracht van de Blue Dot Energie. Jaren gelopen met een enorme rugpijn en na behandeld te zijn door een cursist die nota-bene nog nooit dit werk had gedaan is mijn pijn verdwenen en weggebleven.

Jochem Klein

Wat ben ik blij dat ik ben gegeaan

Rated 5 out of 5
januari 19, 2022

Ik had eerst nog wat bedenkingen, veel mensen reageerden zo van”ga jij naar zo een workshop”” dat is kwakzalverij. Nou ik heb nu wel wat anders gezien en meegemaakt. Wat ongelooflijk bijzonder is dit. Ik kan er nog steeds niet bij dat je al na een paar uur bij mensen pijn kunt weghalen, scheefstand kunt oplossen en ga zo maar door.

Je moet het gewoon zelf ervaren. Een must voor iedereen.

Jorinda

Jammer dat sommigen het werk van Robert Rasmusson verkrachten

Rated 5 out of 5
december 29, 2021

Sorry voor mijn uitdrukking maar ik zie steeds weer zgn nieuwe Healing workshops ontstaan die allerlei methoden mixen en dan zeggen dat het beter en vernieuwender is. Kijk naar de feiten. Iedere keer is het weer een mix van bestaande onderdelen van Robert. Dit zie je bij vrijwel alle nieuwe zgn. verbeterde methoden. Vaak wordt dan gezegd een mix van Regenesis, Quantum-Touch en Reiki. Wat een verschrikkelijke onethische benadering. Kopiëren en dan zeggen dat het nieuw is. Er is maar een methode waar alles puur en zuiver is, inclusief de trainers en dat is Regenesis. Het is de oer methode die vanuit het hart komt en tienduizenden mensen wereldwijd heet geïnspireerd, wat wil je daar nu aan verbeteren.

Een Regenesis Therapeut

Carla

Response from Quantum-academy.net

We berijpen je emotie maar verzoeken toch iedereen die een review schrijft na te denken wat voor impact dit kan hebben op je eigen energie. Een reactie is goed maar probeer het oordeel los te laten, dan blijf je gezond en gelukkig

Fantastisch, een heel bijzonder weekend.

Rated 5 out of 5
december 29, 2021

Ik heb al veel opleidingen en workshops gedaan maar dit is ongeëvenaard. Wat bijzonder, een fantastisch weekend met heel veel mooie resultaten. Dit werk van Robert Rasmusson is zo bijzonder daar heb je niets meer bij nodig. Dank jullie wel voor deze bijzondere ervaring.

Gerda Meenthorst

Mijn handen heb ik altijd bij me

Rated 5 out of 5
november 23, 2021

We hebben jaren van pillen slikken achter de rug. Natuurlijk op advies van de dokter. Vooral Gerrit werd steeds zieker en kreeg allerlei bijwerkingen. Op een dag las ik over Regenesis Touch en ben ik naar de workshop gegaan. Toen kreeg ik te horen dat het ook anders kan en dat ook op de workshop zeker ervaren. Het werd me duidelijk dat ik mijzelf en Gerrit kon helpen beter te worden. Ik heb toch altijd mijn handen bij me? Na een paar maanden voelden we ons veel beter. We hebben samen met de dokter de medicijnen afgebouwd en voelen ons 25 jaar jonger. Heel erg bedankt!

Ada en natuurlijk Gerrit.

Schrijf hier je review