Regenesis-Touch workshop

Healing BASIS WorkshoprEGENESIS HELPT JE MEER IN BALANS TE KOMEN, VRIJ TE ZIJN VAN PIJN EN ANGSTEN.

REGENESIS-TOUCH IS EEN BASIS WORKSHOP WAARMEE JE AL HEEL VEEL MENSEN ZOALS JE KINDEREN, FAMILIE, VRIENDEN EN JEZELF KUNT HELPEN .

Regenesis-Touch is een methode die absoluut niet vaag is, het is juist een methode die door vele hulpverleners in de reguliere geneeskunde gevolgd wordt omdat de benadering met beide voeten op de grond is. Het is de basis workshop om later verder te kunnen gaan met de Regenesis Healing opleiding.

Mijn zoontje was een huilbaby nachten lang lagen we wakker,
na een aantal behandelingen met Regenesis was het gewoon over.

" EEN NIEUWE DIMENSIE OPENBAART ZICH ALS MEN VOELT EN ZIET HOE ENERGIEHET ZELFHELEND VERMOGEN VAN ONZE GEEST EN LICHAAM VERSTERKT.DOOR IEDEREEN IN ÉÉN WEEKEND TE LEREN;KRACHTIG, DIEPGAAND EN BIJZONDER EFFECTIEF "
Quantum Academy
Robert Rasmusson
Healer

DE ORIGINELE BASIS METHODE VAN DE WERELDBEROEMDE HEALER ROBERT RASMUSSON

Regenesis-Touch is niet zomaar een methode, het is de basis van de originele Regenesis-(Quantum) Healing methode van onze leermeester de Amerikaan Robert Rasmusson. Zeer krachtig en snel te leren. Regenesis-Touch gaat naar de oorzaak van de pijn zodat de oorzaak opgelost kan worden.
Quantum-Touch wordt ook wel vergeleken met Regenesis. Quantum-Touch is echter een gestripte versie van Regenesis-Touch om snel even pijn te verdrijven. Het lost echter de oorzaak van de pijn niet op.
Waarom de gestripte versie leren als het origineel zo eenvoudig beschikbaar is. Regenesis is de ultieme methode van de man die gezien wordt als de grondlegger van de moderne energie therapie.

MET DE BLUE DOT ENERGY WERK JE OP CELNIVEAU DUS KRACHTIGER EN DIEPGAANDER

Je leert op een eenvoudige manier dieper en krachtiger je energie te bundelen. Daardoor werkt Regenesis-Touch sneller en krachtiger dan andere methoden.

De Blue Dot Energy is de basis van de Healing methode van Robert Rasmusson.
De krachtige Blue Dot Energy is al veel gekopieerd maar nooit geëvenaard. 
Je zult met deze eenvoudige basis methode al heel veel mensen van hun problemen af kunnen helpen. En dat geldt natuurlijk ook voor jezelf.

LEER OOK HET WERK VAN ÉÉN VAN DE BEROEMSTE HEALERS TER WERELD.

Ook jij kunt het werk van deze bijzondere man leren.
Ondanks dat Regenesis-Touch de basis methode is, kan je er heel veel mee en……je leert meer dan in elke andere vergelijkbare workshop over healing.

EN DAN HET VERVOLG, DE REGENESIS HEALING OPLEIDING

regenesis healing

Healing opleiding

Als je de workshop Regenesis-Touch hebt gevolgd dan kan je, wanneer je wilt, de opleiding tot Regenesis-Healing therapeut volgen. Regenesis-Healing is een natuurgeneeskundige beroepsopleiding, zeer gedetailleerd en zorgvuldig opgebouwd met een grondige basis die zich kan meten met andere professionele opleidingen in de alternatieve geneeskunde. Regenesis Healing, dé beroepsopleiding van Robert Rasmusson.

Reviews van onze cursisten: wil jij ook een review schrijven, dat kan je onderaan de laatste review doen.

Bij Burn-out. eindelijk op de goede weg.

december 12, 2023

Ik voel me energieker en gemotiveerder om taken op me te nemen die voorheen overweldigend leken. Mijn algehele humeur is verbeterd en ik voel me weer meer mezelf. De Regenesis therapeut vertelde dat ze gebruik maakt van een combinatie aanraking en energiewerk om spanning los te laten en genezing in het lichaam en psyche te bevorderen. Voor mij een heel nieuwe ervaring waar ik nogal , laat ik het zachtjes uitdrukken, sceptisch tegenover stond. Het is zo een andere aanpak dan traditionele gesprekstherapie, maar het is voor mij ongelooflijk effectief geweest. Ik ben dankbaar dat ik besloot het een kans te geven en door te gaan met de behandelingen. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk op de goede weg ben naar herstel.

Ilona

Zo bijzonder

november 26, 2023

Zo bijzonder is Regenesis dat iedereen eroverheen valt. De sterken staan weer op en gaan gewoon weer door. De zwakken zwaaien af. Het is beide een keuze.

Dank jullie voor deze bijzondere methode.

Inge Haas

Artsen hebben onvoldoende onderwijs gehad om medicijnen te kunnen beoordelen

november 25, 2023

Originele titel – Medicijnen worden ons met leugens door de strot geduwd

Door Dick Bijl, oud-huisarts en epidemioloog

Bron. Hartpatienten Nederland

Hele artikel

https://www.hartpatienten.nl/nieuws/medicijnen-worden-ons-met-leugens-door-de-strot-geduwd/

Onvoldoende onderwijs

Specialisten hebben weliswaar meer tijd om de vakliteratuur bij te houden, maar beperken zich vaak tot wat Bijl “koppensnellen” noemt, dus het lezen van de kop en de conclusies van een artikel, aldus Van der Linde en Bijl. “Ze bekijken niet hoe een studie is opgezet en uitgevoerd, en missen daardoor de essentie. Met koppensnellen slaag je er niet in patiënten goed te informeren.” Bijl voegt hieraan toe: “Ik vind het verontrustend dat je artsen blijkbaar heel makkelijk iets wijs kunt maken. Ze hebben onvoldoende onderwijs gehad om dit te kunnen beoordelen.” En, gaat hij verder, “ik vind dat een arts de plicht heeft zich goed te informeren. Als patiënt zou ik die garantie willen hebben”, zegt Bijl. Maar volgens Bijl is de praktijk dus anders. Desastreus, kortom.

Softenon

“Wanneer je als patiënt het gevoel hebt dat je arts geen open kaart speelt, is het absoluut noodzakelijk om dat bespreekbaar te krijgen”, zegt Dick Bijl. “Zeker nu de eisen voor het toelaten van medicijnen minder streng worden. Patiënten worden eerder als proefkonijn gebruikt. We hadden in de jaren ’60 de softenon-affaire. Door dat medicijn kregen veel zwangere vrouwen mismaakte baby’s. Toen schrok iedereen daar zo van, dat de toelatingseisen werden aangescherpt. Maar de laatste jaren worden de teugels gevierd. Je ziet ook steeds meer drama’s door medicijngebruik, waarbij 100.000-en mensen om het leven zijn gekomen.”

Ik las dit artikel al enige tijd geleden en dit is “SCHOKKEND”

Alternatieve geneeswijzen kennen deze absurde situatie absoluut niet. Niet wetenschappelijk onderbouwd maar het werkt wel en het is VEILIG.

Fijn dat ik kan reageren, ik heb de uitzending gezien, inbreuk op privacy, slecht en zeer eenzijdig.

Een ongeruste burger

Response from Quantum-academy.net

Dank u dat u de moeite heeft genomen dit artikel te plaatsen, hopelijk levert het inzicht op dat alternatieve geneeswijzen een veilige optie zijn.

Medicijnen: Doodsoorzaak nummer één in Amerika

november 25, 2023

Volgens ‘The Nutrition Institute of America’, een non-profitorganisatie die al 30 jaar onafhankelijk onderzoek doet waarvan de resultaten zijn gevalideerd door gepubliceerde peer-reviewed wetenschappelijke onderzoeken, zijn hart- en vaatziekten en kanker de belangrijkste doodsoorzaken na de Amerikaanse ‘ gezondheidszorg’ (ook wel geneeskunde genoemd). Het is vermeldenswaard dat door de overheid goedgekeurde medicijnen jaarlijks tot 700.000 dodelijke slachtoffers veroorzaken. Interessant is dat dezelfde regering het publiek misleidt door Therapeuten die alternatieve medicijnen aanbieden zwart te maken en hen in diskrediet te brengen als kwakzalvers, terwijl ze beweren de burgers te beschermen.

In Nederland leiden medische fouten en medicijngebruik jaarlijks tot zo’n 17.000 – 20.000 sterfgevallen. Om dit in perspectief te plaatsen: het aantal jaarlijkse verkeersdoden bedraagt ​​minder dan 600.

Liever een Regenesis behandeling dan me dood te slikken aan medicijnen. Ik ben niet tegen de reguliere gezondheidszorg, die hebben veel goede dingen maar ook heel veel slechte geregisseerd door de Big Pharma. Een samenwerking tussen de reguliere zorg en alternatieve zorg zou ideaal zijn.

VIDEO mensen worden omgebracht door medicijnen?

https://youtu.be/u2bVR0heyXs

Dirk

Response from Quantum-academy.net

Dank je Dirk, we zijn het met je eens. Samenwerking gebeurt al meer dan je denkt, gelukkig maar.

Laserstralen, heb het zelf gemerkt

november 25, 2023

We kunnen meer dan de meeste mensen denken, dus waarom geen laserstralen? Het is maar een synoniem van de gebundelde kracht van energetisch wereken. De trainer zei “het is als een laserstraal” En het voelt ook zo. Ik heb last gehad van galstenen en deze zijn wel na een aantal behandelingen verdwenen. Dat voelde als een scherpe steek en daarna geen last van galstenen meer gehad. Super toch!

Geloof je er niet in, prima toch. Laat je gewoon lekker opensnijden 🙂

Klaas

Response from Quantum-academy.net

Bedankt voor je reactie, graag wel netjes houden!!!

No Nonsens therapie

november 24, 2023

Gewoon hartstikke goed en geen bijwerkingen. Waar vind je dat nog!

Anonymous

Sneller kan het volgens mij niet.

november 24, 2023

Geloof maar wat er in de workshop werd gezegd over scoliose. Na 3 behandelingen was ik er van af. Ik heb er vanaf mijn 13e mee gelopen en het was verschrikkelijk hoe scheef ik was en hoe naar ik me voelde. Nu ben ik een en twintig en durf me weer te laten zien dankzij de bijzondere behandeling van Regenesis.

Mieke

Veel baat bij behandeling pijn

november 24, 2023

Als je altijd pijn hebt is dat vreselijk. Dat is het geval bij mij. Uiteindelijk heb ik nog meer pijn gekregen door het slikken van de grote hoeveelheid voorgeschreven medicijnen. Je moet er mee leren leven zei mijn huisarts die waarschijnlijk niet weet wat pijn is! Door Regenesis heb ik mijn medicijnen in overleg met mijn huisarts en therapeut kunnen terugbrengen tot nu nog 2 aspirines per dag. Het gaat de goede kant op en ik ben erg dankbaar dat de therapeut me met alle geduld en liefde heeft behandeld. Nu nog de laatste stappen naar een leven zonder medicijnen. Ik voel me weer een volwaardig mens.

Thijs

Niets is zoals het lijkt, Regenesis is een uitzondering

november 24, 2023

Laat jullie niet omverblazen de storm gaat vanzelf over. Jullie doen zo’n mooi werk dat mensen uiteindelijk zullen doorkrijgen wat ze zelf aan ziekten kunnen bijdragen. Daarbij zeggen jullie ook dat we dokters nog steeds nodig hebben maar dat knippen ze eruit. Ze willen het hele verhaal niet vertellen want dan is het niet sensationeel. Ik was zelf bij een Regenesis workshop en ik vond het indrukwekkend wat jullie vertellen en vooral laten zien wat het menselijk lichaam allemaal kan. We leven in een wereld van leugens en bedrog, jullie zijn eerlijk en oprecht en verbergen niets Blijf Regenesis uitdragen naar iedereen die het wil horen. Mijn steun hebben jullie voor 100%.

Peter

Response from Quantum-academy.net

Dank je wel, we doen ons best. Het is ook voor ons weer een leerproces wat duidelijk maakt hoe belangrijk het is om met een rechte rug te blijven doen wat je hart ingeeft.

Schokkend hoe artsen reageren, ik doe mee.

november 23, 2023

Weer eens een bewijs wat een kokervisie heel veel artsen hebben. Ik doe gewoon mee!

Rachelle

Vaag verhaal van beide kanten

november 23, 2023

Een heel vaag verhaaal, kon er geen touw aan vastknopen, ook niet wat radar hier nou mee zou willen bereiken. Het zal wel aan mij liggen.

Dompie

Regenesis, de beste alternatieve healing methode

november 23, 2023

Als u een alternatieve geneeswijze wilt proberen begin dan bij Regenesis dan hoeft u niet verder te zoeken.

Het heeft mij een jarenlange zoektocht gekost om weer beter te worden. Tientallen therapeuten bezocht zowel regulier als alternatief.

Uiteindelijk kwam ik bij een Regenesis therapeut terecht en die heeft me kunnen helpen. Het is een hele bijzondere gewaarwording en nog steeds blijf ik me verbazen hoe diep en lang het werkt. Ik snap dat een professional in de reguliere zorg het niet kan en wil geloven. Schroom niet en neem de stap, u zult er geen spijt van hebben.

Een undercover sturen naar een besloten workshop vind ik schandalig en zegt veel over de tijd waarin wij leven.

Annemieke

Mist onderbouwing.

november 22, 2023

Door te zoeken naar onderbouwing voor de uitspraken over Regenesis kan de alternatieve geneeskunde haar status vergroten en de weg vrijmaken voor een bredere acceptatie. Zonder solide bewijs dat de doeltreffendheid ervan ondersteunt, loopt Regenesis het risico afgedaan te worden als pseudowetenschap of onbewezen speculatie in plaats van als een haalbare optie voor individuen die op zoek zijn naar alternatieve gezondheidsoplossingen. Omdat voorstanders van holistische geneeswijzen de voordelen ervan blijven promoten, is het aanpakken van dit probleem essentieel om het vertrouwen in alternatieve geneeswijzen te vergroten en de toegang tot diverse gezondheidszorgopties uit te breiden.

Oosterhof

Response from Quantum-academy.net

Dank u voor uw bericht. We hebben heel veel verklaringen van cliënten/cursisten dat het werkt. Helaas is dat onvoldoende voor een onderbouwing die wordt geaccepteerd door de reguliere geneeskunde. Men doet er nog steeds erg neerbuigend over. In het verleden hebben we video’s geplaatst van verklaringen over de zeer positieve resultaten en ook die worden belachelijk gemaakt. We zijn daar dus maar mee gestopt want er is toch heel veel belangstelling. Misschien moeten we daar toch weer eens mee beginnen.

Ik was aanvankelijk sceptisch

november 22, 2023

Ik heb onlangs de kans gehad om de Regenesis energetische therapie te proberen, en als iemand die waarde hecht aan op bewijs gebaseerde praktijken, was ik aanvankelijk sceptisch. Ik wilde echter een open geest behouden en alternatieve geneeswijzen verkennen. Na het ervaren van deze energetische therapie moet ik toegeven dat ik aangenaam verrast was. Hoewel de therapie misschien niet geworteld is in traditionele wetenschappelijke methoden, vond ik de therapie werkelijk verkwikkend en heilzaam. Het heeft me geholpen stress los te laten, mijn humeur te verbeteren en mijn algehele energieniveau te verhogen. Hoewel het misschien niet voor iedereen geldt, ben ik blij dat ik het een kans heb gegeven en een nieuwe weg voor persoonlijk welzijn heb ontdekt.

Dineke

Ik ga een workshop volgen dankzij RADAR

november 22, 2023

Nooit eerder van Regenesis gehoord, dankzij RADAR ben ik nieuwsgierig geworden naar jullie workshop. Lijkt me fantastisch dus jullie zien me binnenkort. Met scoliose 🙂

Jannie

Response from Quantum-academy.net

Je bent van harte welkom Jannie, dank voor je steun.

Houd moed....

november 22, 2023

Lieve mensen, over een paar dagen is men jullie weer vergeten en is er weer iets anders waarover men zich druk maakt. Hou elkaar ondertussen stevig vast en houd moed. Ik kijk uit naar de eerstvolgende workshop. Lieve groet van Neeltje…

Neeltje Nelie van Dijk..

Response from Quantum-academy.net

Bedankt Neeltje, zie je gauw.

Feit en fictie van energetische therapie.

november 22, 2023

Het is belangrijk om feit en fictie te scheiden als het gaat om deze alternatieve therapie en een weloverwogen beslissing te nemen over de waarde ervan. Hoewel energetische therapie misschien geen wetenschappelijk bewijs heeft om de effectiviteit ervan te ondersteunen, ervaren veel mensen positieve ervaringen en voordelen van deze therapie. Uiteindelijk is de waarde die u aan energetische therapie hecht een persoonlijke keuze die gemaakt moet worden op basis van uw eigen overtuigingen, ervaringen en overleg met beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Het afkraken of belachelijk maken is niet de manier hoe men met de alternatieve gezondheidszorg zou moeten omgaan. Zelf beoefen ik de energetische therapie al meer dan 15 jaar en de resultaten zijn zeer bijzonder. Natuurlijk zijn er ook mensen die ik niet volledig kan helpen, dat vind ik jammer maar zo gaat het nu eenmaal. Het belangrijkste vind ik dat energetische therapie vaak wel een positieve ervaring voor de meeste mensen is.

Anonymous

Response from Quantum-academy.net

Een bijzondere analyse, bedankt

Nooit opgeven, nooit!

november 22, 2023

Jullie doen heel mooi werk.

Nooit opgeven dus.

De workshop gevolgd in 2017 en sindsdien (aan) geraakt door Regenesis.

Een cursist

Wel veel aandacht voor jullie, niet voor de EMA die schokkende details bekendmaaakt over vaccins.

november 22, 2023

Ja, je kunt het kwakzalverij vinden, je kunt er ook met een open blik naar kijken. Zijn een kwart van de Nederlanders dan gek als ze een alternatieve therapie zoeken? In ieder geval zeggen veel Nederlanders dat ze er geen schade maar juist baat bij hebben en dat is vijf sterren waard. Het kan ook heel anders uitpakken.

Ik zag gisteren een persconferentie op Telegram georganiseerd door het Europees Parlement, waar schokkende onthullingen over de reactie van de EMA, de toezichthoudende instantie die verantwoordelijk is voor het goedkeuren van medicijnen voor de Europese markt aan het licht gekomen zijn. De schokkende details rond de COVID-vaccins zijn werkelijk verbijsterend en vereist massaal onze veroordeling. Hoeveel beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, ministers en zelfs hele landen hebben deze vaccinaties roekeloos omarmd? De media zwijgen! Niettemin zal de waarheid onvermijdelijk aan het licht komen, zoveel is zeker!

https://videowaarheid.nl/video/persconferentie-de-sporthallen-vol-met-vaccinprikkers-waren-in-strijd-met-de-toestemming-van-de-ema/

Willem

Response from Quantum-academy.net

Bedankt voor je positieve reactie, ik ben er erg van geschrokken, dit had ik niet verwacht.

Ga vooral door en houd moed

november 22, 2023

We worden constant bedrogen door de zogenaamde wetenshap. Wat mooi dat er ook nog onwetenschappelijke dingen in het leven zijn die in ieder geval werken zonder bijwerkingen.

Kyra

Volksverlakkerij

november 22, 2023

Kwakzalveerij

Toos Blom

Response from Quantum-academy.net

Duidelijk Toos, zo mag je er ook over denken. Gelukkig zijn er veel mensen die er anders over denken.

Gewoon doorgaan

november 22, 2023

Regenesis therapie, zoals ik zelf ervaren heb is een krachtige behandelvorm. Heel veel vrienden heb ik doorgestuurd naar een Regenesis therapeut en allemaal hebben ze positieve ervaringen. Het is aan het grote publiek moeilijk uit te leggen hoe het werkt vooral omdat wetenschappelijk bewijs meestal ontbreekt. En al komt men met honderden bewijzen de doktoren willen er toch niet aan want het bedreigt hun positie. De vermelding van energetische therapie in de Radar-uitzending heeft de kijker wellicht met gemengde gevoelens achtergelaten omdat Radar twijfelt aan de geldigheid van deze vorm van therapie. Het is belangrijk om te onthouden dat de journalistiek ernaar moet streven evenwichtige en nauwkeurige informatie te presenteren, zodat kijkers hun eigen mening kunnen vormen. Dat ontbrak volledig in de Radar uitzending en dat is jammer.

Veel succes met jullie mooie werk. Gerda

Gerda

Dure medicijnen, geen resultaat en veel bijwerkingen

november 22, 2023

Het is werkelijk verbazingwekkend dat het voornaamste doel van Big Pharma uitsluitend het maken van winst is ten koste van de patiënten. Het grootste deel van de medische wereld, inclusief de media, is medeplichtig aan dit onrecht. Het systeem is door en door corrupt en bijna niemand heeft de moed om zijn zorgen te uiten en het te onderzoeken, ook Radar niet. Niettemin zijn er individuen, zoals deze twee hoogleraren die standvastige principes bezitten en een verlangen naar echte verandering nastreven.

Gelukkig is er voor veel mensen een ontsnappingsroute ​​in de vorm van alternatieve geneeswijzen zoals Regenesis. Meer aandacht voor patiënten, betaalbare vitaminen zonder exorbitante kosten en behandelingen zonder schadelijke bijwerkingen. Helaas biedt de alternatieve geneeskunde geen allesomvattende oplossing, maar het gunt talloze individuen onmiskenbaar een positief en gezond vooruitzicht.

Kijk eens naar deze SCHOKKENDE video:

Kopieer deze link. https://www.youtube.com/watch?v=UXWKndve-qM

Anonymous

Response from Quantum-academy.net

Deze video had ik nog niet gezien. Inderdaad schokkend wat er aan de hand is.

5 sterren en ga zo door.

november 21, 2023

Een prachtige methode die mijn leven heeft gered. Van een ernstige depressieve vrouw naar een vrolijke moeder van 2 kinderen.

Voor eeuwig dankbaar.

Anonymous

Foto's kloppen niet, niet erg betrouwbaar

november 21, 2023

Op Radar zag ik dat jullie foto’s hebben gebruikt die niet klopten met de check op het internet. Dat is toch door de mand vallen zou ik zeggen. Ook de foto van Harvard bleek vals te zijn. Hoe kan dat? Is de rest ook vals? Erik

Anonymous

Response from Quantum-academy.net

Hallo Erik, dat was even schrikken en Radar heeft gelijk het klopte niet. Het waren foto”s van oud cursisten van de website van Robert Rasmusson uit Amerika. Toen we onze website in 2008 maakten hebben we deze foto”s gebruikt omdat we toen nog niet zoveel zelf hadden. De teksten zijn wel authentiek, de namen had ik veranderd i.v.m. privacy. Ik dacht daar goed aan te doen maar dit was natuurlijk enorm dom. Mijn excuses daarvoor.

De foto van Harvard hebben wij van Regenesis uit Amerika gehad, wij weten niet beter dan dat dit originele foto was die Rasmusson tijdens zijn seminars gebruikte. Verder kan ik daar geen uitsluitsel over geven.

Groeten Gerdo Schepel

Schrijf hier je review