ER IS TEVEEL OM OP TE NOEMEN WAAR REGENESIS-TOUCH BIJ KAN HELPEN

Hier een kleine opsomming van veelvoorkomende problemen en kwalen die met goed resultaat door regenesis behandeldkunnen worden. Heb je een vraag over jouw ziekte bel ons of mail ons dan.

EMOTIONELE ON-BALANS – DEPRESSIE.

Het gevoel “omhuld te worden door een grote donkere wolk”, is een rake typering die mensen vaak gebruiken als ze een depressieve periode in hun leven omschrijven. Een depressie is immers een emotioneel lagedrukgebied dat nauwelijks van plaats verandert, gepaard gaat met veel regen en wind, en waarbij de zon slechts spaarzaam wil doorbreken.
Veel klachten ontstaan door stress of sociale omstandigheden zoals angst, onrust, verlies, trauma, scheiding of een andere omstandigheid. Uit ervaring weten we dat een Regenesis-Touch behandeling een zeer goede aanvulling is op therapie en reguliere medicijnen en kan deze zelfs soms volledig vervangen.

FIBROMYALGIE EN OF VERMOEIDHEIDSSYNDROOM

Er is heel vaak sprake van problemen in de jeugd bij fibromyalgie patiënten. Niet dat we dat hoeven te weten bij Regenesis want dat is helemaal niet nodig. We richten ons op de toekomst en niet op het verleden. Herstel van de balans tussen emotie en lichaam kan bijdragen aan een prettiger leven, minder pijn, meer eetlust en meer energie.
Regenesis zorgt voor de benodigde ontspanning op de spieren en vermindert de pijn en de gevoeligheid. Daarnaast zorgt Regenesis voor een verhoogd energieniveau, een betere nachtrust, en het vermindert angst en depressie. Een Regenesis behandeling is ook betrokken bij de productie van serotonine. Serotonine is een neurotransmitter die betrokken is bij het reguleren van de slaapcycli, pijnperceptie, stemming en het immuunsysteem.

HUID EN ECZEEM.

De huid is ons grootste orgaan en beschermt ons lichaam tegen invloeden van buitenaf. Veel mensen hebben echter last van een huidaandoening. Gordelroos, eczeem en wratten zijn klachten die wij als Regenesis behandelaars veelvuldig tegenkomen. Regenesis biedt diverse mogelijkheden om klachten als jeuk, een rode huid of huiduitslag te verlichten of te verhelpen.
Baby Esmee, na 5 behandelingen

HOOFDPIJNEN, MIGRAINE, ENZ.

Alle vormen van hoofdpijn zijn te behandelen. Er zijn heel goede resultaten bij gewonen hoofdpijn, spanningshoofdpijn, migraine en zelfs Clusterhoofdpijn. Een van onze therapeutten heeft zich daarin gespecialiseerd mket ongelooflijke resultaten.

 

MOND, OGEN EN OREN.

In ons hoofd bevinden zich diverse geavanceerde, maar gevoelige functies. Goed werkende ogen en oren, een gezonde mond en een blakend gebit is niet alleen prettig voor ons functioneren, maar geeft ons ook zelfvertrouwen. Met Regenesis zijn mond, ogen en oren zeer goed te behandelen. In onze praktijk komen we regelmatig cliënten tegen met bijvoorbeeld oorklachten of een oogaandoening.

GEWRICHTSKLACHEN EN SPIERPIJN.

Zonder spieren en gewrichten zouden wij niet kunnen bewegen. Gewrichtsklachten en spierpijn kunnen mensen daarom letterlijk tot stilstand brengen. Er komen veel mensen in onze workshop die te kampen hebben met pijn in hun spieren en gewrichten, reuma, artrose of fibromyalgie. Regenesis biedt veel mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld gewrichtspijn en spierklachten.

BEHANDELING VOOR EEN OPERATIE

Regenesis-Touch werkt zeer positief en kalmerend voor een operatie, kinderen en volwassenen ervaren veel minder pijn gedurende de operatie, en zijn aanzienlijk minder zenuwachtig en kunnen vaak sneller naar huis.

SNELLER HERSTELLEN NA EEN OPERATIE.

Veel patiënten hebben veel baat bij Regenesis-Touch na een operatie. De resultaten zijn voor iedereen verschillend maar in bijna alle gevallen is een enorme verlichting en snellere genezing merkbaar, dit geldt in principe voor alle chirurgische ingrepen, trauma’s en verbrandingen.

CHEMO KUUR EN BESTRALINGEN.

Uit onderzoek blijkt dat patiënten die van kanker genezen zijn soms nog lange tijd klagen over extreme vermoeidheid. Als gekeken wordt naar het soort behandeling dat zij hebben ondergaan, blijkt dat langdurige vermoeidheid het vaakst voorkomt bij patiënten die zowel een operatie, een bestraling en een chemotherapie hebben ondergaan. Omdat de reguliere geneeskunde niet goed begrijpt waar de vermoeidheid vandaan komt, is die door hen ook lastig te behandelen. Regelmatig behandelen met Regenesis-Touch en de Blue Dot Energy zorgt dat de energie blokkades die door de chemokuur zijn veroorzaakt sneller worden hersteld waardoor er aanzienlijk minder vermoeidheid en minder concentratie problemen zijn.

AFSTANDSBEHANDELINGEN, EEN RECENT ONDERZOEK (2009).

Zoals met veel energetische therapieën is er gebrek aan onderzoek om de beweringen en zijn vele beoefenaars te staven. Een studie (door de Virginia Commonwealth University School of Medicine, de Emory University in Atlanta en van het Dana-Farber Cancer Institute en Harvard Medical School in Boston) toonde echter aan, dat patiënten die een vragenlijst invulden ‘verbazingwekkende’ verbeteringen van hun gezondheidsprobleem rapporteerden. Zelfs patiënten met ernstige ziekten zoals kanker zeiden geholpen te zijn door de energie therapie. In de vragenlijst noteerde 60% van de kankerpatiënten indrukwekkende verbeteringen na enkele sessies
Ook bij personen die lijden aan angst, depressie en auto-immuunziekte hadden goede resultaten.

HERSTEL GEDEFORMEERDE EN GEBROKEN BOTTEN.

Dit fenomeen hebben we een aantal keer meegemaakt. Jeannette haar zoon had een gebroken voet die verkeerd genas, de dokter wilde het bot opnieuw breken en zetten. Gelukkig bleek dat niet nodig: na meerdere Regenesis-Touch behandelingen was de voet als het ware gezet en kon hij weer voetballen.
Zelfs schedelbeenderen kunnen hun oorspronkelijke plek weer innemen. Eigenlijk zouden alle pasgeboren baby’s een Regenesis-Touch behandeling moeten ondergaan om de negatieve effecten van de geboorte teniet te doen