Regenesis-Healing workshop

LEADING IN ENERGY MEDICINE

REGENESIS-HEALING THERAPIE VAN ROBERT RASMUSSON

“MET HART EN ZIEL MET JE HANDEN LEREN GENEZEN”
Dat is wat Robert Rasmusson, de beroemde Amerikaanse healer die de grondlegger is van Quantum Healing en de Blue Dot Energy, zijn hele leven heeft gedaan. Geen ziekte kon hem imponeren omdat hij wist dat iedereen de mogelijkheid heeft om terug te gaan naar de oorspronkelijke bron van de perfectie die ligt opgeslagen in onze cellen en DNA. Hij zei ‘als je met je hart en ziel vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de medemens mag werken dan gebeuren er wonderen, niet één keer maar steeds weer’!  De belangrijkste boodschap van Robert Rasmusson is dat iedereen dit prachtige werk “Regenesis-Healing” kan leren, wat ook je afkomst, achtergrond of opleiding is.

REGENESIS BETEKENT, “OPNIEUW GEBOREN WORDEN”.
In de twintigste eeuw was Robert Rasmusson de eerste die op de universiteit van Santa Cruz in California les gaf aan artsen, verpleegsters en gezondheidswerkers in Energy Healing en aantoonde dat je met zijn energetische methode Regenesis-Healing en de Blue Dot Energy het celgeheugen kan activeren zodat het zich de oorspronkelijke perfectie herinnert waardoor het helingsproces kan beginnen. Regenesis Healing is altijd in beweging, nieuwe inzichten worden toegepast waardoor moderne ziekten zoals ADHD, Autisme, kanker, diabetes, obesitas enzovoorts veel effectiever en gerichter behandeld kunnen worden.

HEB JE BELANGSTELLING OM EEN OPLEIDING TE VOLGEN TOT ENERGETISCH THERAPEUT? EN WIL JE WETEN HOE JE JEZELF KUNT HELEN?

OF HEB JE DE BASIS WORKSHOP REGENESIS-TOUCH GEVOLGD EN BEN JE ONDER DE INDRUK?

Dan ben je hier op de juiste plek om meer te weten te komen over de fenomenale methode van een van ’s werelds grootse Healers op het gebied van energetisch genezen. Veel mensen die de Regenesis (spreek uit Rigènesis) opleiding al gedaan hebben vertellen ons dat ze het ervaren alsof vele alternatieve en reguliere methoden samenkomen en gebundeld zijn tot een ongekende kracht en diepgang.
Dat is een enorm compliment voor Robert Rasmusson die er meer dan 60 jaar aan gewerkt heeft om Regenesis te maken zoals het nu is.

REGENESIS-HEALING THERAPIE.
Regenesis-Healing is opgebouwd uit de meest verfijnde methoden en geavanceerde technieken voor geest en lichaam die je op het gebied van Energetisch genezen zult tegenkomen. Voor iedereen die de basis workshop Regenesis-Touch heeft gedaan is “Regenesis-Healing Therapie” een must om het werk van Rasmusson volledig onder de knie te krijgen.
Het is tevens een volwaardige natuurgeneeskundige opleiding en geschikt voor iedereen die daadwerkelijk mensen met veel uiteenlopende klachten effectief maar ook blijvend wil helpen genezen of zijn eigen genezing wil bewerkstelligen.

JE ZULT VERSTELD STAAN WAT ER ALLEMAAL MOGELIJK IS.
Je zult versteld staan wat deze geavanceerde healing methode (bestaande uit vier workshops van 3 dagen en 6 oefendagen) van Regenesis healing toevoegen aan je kennis op het gebied van genezen met je handen. Rasmusson neemt je mee op een complete reis door het lichaam, je leert vele handposities die net zo spectaculair en effectief zijn als waarmee Rasmusson bekend werd. Je leert verbanden leggen tussen lichaam en geest om zo de oorzaak en niet alleen de pijn op te lossen. 

BLUE DOT ENERGY.
Natuurlijk wordt ook bij Regenesis-Healing gebruik gemaakt van de Blue Dot Energy, nu alleen nog uitgebreider als in de Regenesis-Touch workshop. Het is de energie die weer opgewekt kan worden vanuit onze cellen en is een zeer krachtig middel om genezing te versnellen. Lees ergens anders op onze site meer over de Blue Dot Energy.

LEVENSVERANDERENDE ERVARING.
Het Regenesis Healing proces kan het lichamelijke, emotionele en spirituele aspect van iemand opnieuw tot leven wekken. Het stimuleert een levens veranderende ervaring, of een wakker worden voor de diepere betekenissen van het leven. Deze energie is ook bruikbaar in het alledaagse leven, als katalysator voor de creativiteit om gewenste omstandigheden teweeg te brengen.

ONDERSTEUNING REGULIERE EN ALTERNATIEVE GENEESKUNDE.
Door de paramedische benadering is Regenesis-Healing bij uitstek geschikt als complementaire geneeskunde. Regenesis ondersteunt ook sterk de effectiviteit van behandelingen die gegeven worden op gezondheid gerelateerde gebieden zoals allopathische- en homeopathische geneeswijzen, acupressuur, acupunctuur en andere lichamelijke-, emotionele- of spirituele therapieën.