QUANTUM ACADEMY VESTIGING IN LELYSTAD HOOFDVESTIGING REGENESIS EUROPA

De Locaties Regenesis-Touch in Roermond, Huizen en België zijn gesloten.

Cursisten die op een andere locatie de Regenesis-Touch hebben gevolgd kunnen zich aanmelden in lelystad als ze de opleiding Regenesis-healing willen volgen.

Regenesis-Healing gebouw, lelystad

Bij ons pand van Regenesis Magnesium zijn voldoende GRATIS parkeerplaatsen aanwezig

Regenesis-Healing lunchruimte

Bij de workshop en de Healing opleiding is een zeer uitgebreide lunch inbegrepen.  Incl. koffie, thee en lekkernijen in de pauzes.

Regenesis workshop zaal, vestiging Lelystad

De workshopruimte is licht en ruim met comfortabele stoelen en massagetafels. 

Regenesis TOUCH WORKSHOPS EN REGENESIS-HEALING OPLEIDING IN lelystad

We hebben nu ook een eigen Regenesis locatie in Lelystad. Twee prachtige ruimten van totaal 150 vierkante meter. De ruimten zijn voorzien van lucht reinigers voor het verwijderen van virussen en worden op de juiste vochtigheidsgraad gehouden. We doen er alles aan om de veiligheid voor onze cursisten te waarborgen. Ook hier is de energie weer bijzonder fijn.  

Workshop deelnemers Regenesis-Healing Lelystad

Kom je van ver?
Wij hebben op nog geen 150 meter een prachtige en gezellige B&B De Valkenhorst. Er zijn natuurlijk nog meer aantrekkelijke B&B locaties. In Lelystad zijn ook twee prachtige kleinschalige campings. Door’s logies + B&B+ mini camping en camping het oppertjes aan het IJsselmeer. Ga hier naar de pagina voor meer info over overnachten.

MASTER TRAINERS REGENESIS-TOUCH EN REGENESIS-HEALING

Jeannette Noordeloos, Master trainer Regenesis-Healing
Gerdo Schepel, Master trainer Regenesis-Healing

Trainers Jeannette en Gerdo zijn na vele bewustwordings opleidingen in 2007 met de Quantum-Academy  werk begonnen en hebben als snel Regenesis naar Europa gehaald.

Zij hebben hun 4 jarige opleiding in Amerika en Nederland gekregen van de beste leerling van Robert Rasmusson, Jim Mann. Zij zijn ook bevriend met Dr. Lisinka Ulatowska, de collega van Robert Rasmusson die de Blue Dot Energy en als geen ander kent. Deze diepgaande kennis heeft zij overgedragen aan Jeannette en Gerdo. Zij zijn net als Jim Mann Advanced senior Teachers van Regenesis.

route NAAR ONS PAND AAN DE APOLLOWEG 282 IN LELYSTAD

Ben je met het openbaar vervoer, dan kan je het beste op Google maps kijken hoe je met de trein en bus bij ons kunt komen.

Vanaf Amsterdam met auto.
Vanaf Amsterdam A1 neem je afslag A6 richting Lelystad (35 km). Neem de 1e afslag Lelystad, Sla aan het eind van de afrit rechtsaf richting centrum (Hier is geen stoplicht je kunt gewoon rechtsaf slaan) Je bent nu op de N309. Je krijgt direct een stoplicht en rijdt rechtdoor, na ca. 500 meter rijdt je over een kanaal, hierna direct de afslag rechts richting Dronten nemen, je bent nog steeds op de N309 aan het eind T kruising, hier rechtsaf. Volg de weg tot een rotonde, hier 2e afslag rechts. Links grote autobedrijven, 1e Rechts, meteen weer rechtsaf volg deze weg met een grote bocht naar links en neem dan de 1e links. Dit is het deel van de Apolloweg waar je moet zijn Je vindt het gebouw van Regenesis Magnesium (Magnesium & Minerals) na 150 meter aan je rechterhand.

Vanaf Utrecht met auto
Utrecht A27 richting Amsterdam/Almere blijf de A27 volgen ca 40 km volgen tot splitsing A27/A6 ga hier de A6 op richting Lelystad.
Neem de 1e afslag Lelystad, Sla aan het eind van de afrit rechtsaf richting centrum (Hier is geen stoplicht je kunt gewoon rechtsaf slaan) Je bent nu op de N309. Je krijgt direct een stoplicht en rijdt rechtdoor, na ca. 500 meter rijdt je over een kanaal, hierna direct de afslag rechts richting Dronten nemen, je bent nog steeds op de N309 aan het eind T kruising, hier rechtsaf. Volg de weg tot een rotonde, hier 2e afslag rechts. Links grote autobedrijven, 1e Rechts, meteen weer rechtsaf volg deze weg met een grote bocht naar links en neem dan de 1e links. Dit is het deel van de Apolloweg waar je moet zijn Je vindt het gebouw van Regenesis Magnesium (Magnesium & Minerals) na 150 meter aan je rechterhand.

Vanaf het noorden met de auto (Friesland/Groningen).
Neem de A6 richting Lelystad, rijdt de afslag Lelystad Noord voorbij en neem daarna de afslag Lelystad (9 km). Onderaan de afrit linksaf richting Lelystad N309, na ca. 500 meter rijdt je over een kanaal, hierna direct de afslag rechts richting Dronten nemen, je bent nog steeds op de N309 aan het eind T kruising, hier rechtsaf. Volg de weg tot een rotonde, hier 2e afslag rechts. Links grote autobedrijven, 1e Rechts, meteen weer rechtsaf volg deze weg met een grote bocht naar links en neem dan de 1e links. Dit is het deel van de Apolloweg waar je moet zijn Je vindt het gebouw van Regenesis Magnesium (Magnesium & Minerals) na 150 meter aan je rechterhand.

We kijken naar je uit, je bent heel welkom!