QUANTUM ACADEMY VESTIGINGEN IN LELYSTAD EN LIMBURG

Locatie Regenesis-Touch en Healing opleiding in Lelystad.

Adres: Apolloweg 282, 8239DB Lelystad. (zie kaart en route beschrijving onderaan deze pagina)

Trainers Jeannette Noordeloos en Gerdo Schepel.
Vanaf 7 april 2024 Regenesis-Touch trainer Remy Zwerus

Trainers Jeannette Noordeloos en Gerdo Schepel.

Regenesis-Healing gebouw, lelystad

Bij ons pand van de Quantum-Academy zijn voldoende GRATIS parkeerplaatsen aanwezig

Regenesis-Healing lunchruimte

Bij de workshop en de Healing opleiding is een zeer uitgebreide lunch inbegrepen.  Incl. koffie, thee en lekkernijen in de pauzes.

 

Regenesis workshop zaal, vestiging Lelystad

De workshopruimte is licht en ruim met comfortabele stoelen en massagetafels. 

 

Regenesis TOUCH WORKSHOPS EN REGENESIS-HEALING OPLEIDING IN lelystad

In lelystad hebben we twee prachtige ruimten van totaal 150 vierkante meter. We doen er alles aan om jou een prachtige ervaring te geven en te laten beleven.

Alleen in Lelystad is de Regenesis-Healing opleiding. Deze wordt gegeven door Jeannette Noordeloos en Gerdo Schepel.

 

Workshop deelnemers Regenesis-Healing Lelystad

Locatie Regenesis-Touch in Limburg

Adres in Geulle: Hussenbergstraat 25, 6243 AG, Geulle
Google Maps link naar Geulle.

 

Regenesis-Touch trainer Remy Zwerus

Regenesis-Touch locatie,Geulle Hussenbergstraat 25
Regenesis-Touch workshop behandeling ruggegraad
Regenesis-Touch workshop behandeling elleboog

ROUTE NAAR DE WORKSHOP RUIMTE IN GEULLE
Vanuit het Noorden
Rijd 
naar het zuidwesten op de A2, Neem afslag 50-Ulestraten richting Geulle, Voeg in op de Europalaan, Sla linksaf naar het Cruisboomveld, Weg vervolgen naar de Hussenbergstraat 25, Je vindt je bestemming aan de rechterhand.

Vanuit het Zuiden,
Op de A2, neem afslag 50-Ulestraten richting Geulle en vervolgens de weg vervolgen zoals hierboven.
Google Maps link naar Geulle

Kom je van ver?
Wij hebben op nog geen 150 meter een prachtige en gezellige B&B De Valkenhorst. Er zijn natuurlijk nog meer aantrekkelijke B&B locaties. In Lelystad zijn ook twee prachtige kleinschalige campings. Door’s logies + B&B+ mini camping en camping het oppertjes aan het IJsselmeer.

route NAAR ONS PAND AAN DE APOLLOWEG 282 IN LELYSTAD

Ben je met het openbaar vervoer, dan kan je het beste op Google maps kijken hoe je met de trein en bus bij ons kunt komen.

Vanaf Amsterdam met auto.
Vanaf Amsterdam A1 neem je afslag A6 richting Lelystad (35 km). Neem de 1e afslag Lelystad, Sla aan het eind van de afrit rechtsaf richting centrum (Hier is geen stoplicht je kunt gewoon rechtsaf slaan) Je bent nu op de N309. Je krijgt direct een stoplicht en rijdt rechtdoor, na ca. 500 meter rijdt je over een kanaal, hierna direct de afslag rechts richting Dronten nemen, je bent nog steeds op de N309 aan het eind T kruising, hier rechtsaf. Volg de weg tot een rotonde, hier 2e afslag rechts. Links grote autobedrijven, 1e Rechts, meteen weer rechtsaf volg deze weg met een grote bocht naar links en neem dan de 1e links. Dit is het deel van de Apolloweg waar je moet zijn Je vindt het gebouw van Regenesis Magnesium (Magnesium & Minerals) na 150 meter aan je rechterhand.

Vanaf Utrecht met auto
Utrecht A27 richting Amsterdam/Almere blijf de A27 volgen ca 40 km volgen tot splitsing A27/A6 ga hier de A6 op richting Lelystad.
Neem de 1e afslag Lelystad, Sla aan het eind van de afrit rechtsaf richting centrum (Hier is geen stoplicht je kunt gewoon rechtsaf slaan) Je bent nu op de N309. Je krijgt direct een stoplicht en rijdt rechtdoor, na ca. 500 meter rijdt je over een kanaal, hierna direct de afslag rechts richting Dronten nemen, je bent nog steeds op de N309 aan het eind T kruising, hier rechtsaf. Volg de weg tot een rotonde, hier 2e afslag rechts. Links grote autobedrijven, 1e Rechts, meteen weer rechtsaf volg deze weg met een grote bocht naar links en neem dan de 1e links. Dit is het deel van de Apolloweg waar je moet zijn Je vindt het gebouw van Regenesis Magnesium (Magnesium & Minerals) na 150 meter aan je rechterhand.

Vanaf het noorden met de auto (Friesland/Groningen).
Neem de A6 richting Lelystad, rijdt de afslag Lelystad Noord voorbij en neem daarna de afslag Lelystad (9 km). Onderaan de afrit linksaf richting Lelystad N309, na ca. 500 meter rijdt je over een kanaal, hierna direct de afslag rechts richting Dronten nemen, je bent nog steeds op de N309 aan het eind T kruising, hier rechtsaf. Volg de weg tot een rotonde, hier 2e afslag rechts. Links grote autobedrijven, 1e Rechts, meteen weer rechtsaf volg deze weg met een grote bocht naar links en neem dan de 1e links. Dit is het deel van de Apolloweg waar je moet zijn Je vindt het gebouw van Regenesis Magnesium (Magnesium & Minerals) na 150 meter aan je rechterhand.

We kijken naar je uit, je bent heel welkom!